Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Başkent Kulisi'nde

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi'nde Mehmet Acet’in bu haftaki konuğu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez olacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez  Başkent Kulisi'nde
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 26.06.2020 17:01 GÜNCELLEME 26.06.2020 17:01

Siyaset dünyasının önemli gelişmeleri ve Ankara kulislerinde yaşananlar önemli isimlerle birlikte Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet’in bu haftaki konuğu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez olacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi bu hafta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ağırlayacak. Dönmez, Türkiye’de yapılan petrol çalışmalarını ve enerji yatırımlarını Başkent Kulisi’nde anlatacak.

Programda ayrıca ‘Türkiye’nin doğu Akdeniz’de petrol ve doğalgaz arama faaliyetleri ne durumda? Libya ile petrol konusunda nasıl bir iş birliği yapılacak? Karadeniz’de yapılacak çalışmalar umut veriyor mu? Yerli ve yenilenebilir enerji yatırımlarından verimli dönüşler alınıyor mu? Altın üretiminde sıçrama oldu mu? Türkiye’nin nükleer enerji serüveni nasıl gidiyor?’ soruları yanıtlanacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 10.45’te Kanal 7 ekranlarında…

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi