Murat Boz, TV8 O Ses Türkiye jürisi seçilen yeni isme dair ilk defa konuştu: ''Çok seviyorum!''

TV8 ekranlarında yeni sezon için hazırlıklara başlayacak olan O Ses Türkiye yarışma programının jüri koltuğunda oturan Murat Boz, yaptığı veda paylaşımına açıklık getirdi. Bu yıl O Ses Türkiye kadrosundan ayrılacağı iddiaları gündemde dolaşırken Murat Boz, sosyal medyadaki gönderisini bilerek ve isteyerek yapmadığının özellikle altını çizerek, o gün konudan haberi dahi olmadığını vurguladı.

Murat Boz, TV8 O Ses Türkiye jürisi seçilen yeni isme dair ilk defa konuştu: ''Çok seviyorum!''
Murat Boz, TV8 O Ses Türkiye jürisi seçilen yeni isme dair ilk defa konuştu: ''Çok seviyorum!''
GİRİŞ 23.07.2020 15:05 GÜNCELLEME 23.07.2020 15:05
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sanatçı Murat Boz, geçtiğimiz gün muhabirlerle röportajda bulunarak, jüri değişikliğine gidileceğine dair Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalar sonrası son dönemlerde medya gündemini meşgul eden O Ses Türkiye yarışması hakkında konuştu. Muhabirlerin kendisine yöneltmiş olduğu O Ses Türkiye yarışma programına dair sorulara içtenlikle yanıt veren sanatçı Murat Boz, alınan karar doğrultusunda Seda Sayan’ın ekibe veda etmesi ve yerine Ebru Gündeş’in transfer edilmesine yönelik açıklamalarda bulundu.

 

O Ses Türkiye'de aynı ekibin içerisinde yer aldığı hem Seda Sayan'ı hem de Ebru Gündeş'i sevdiğini belirten Murat Boz, “İki jüri arkadaşımı da çok seviyorum, gerçekten hayırlısı olsun. Ebru Gündeş, apayrı bi insan benim için. Seda ablam her şeyim o benim, çok seviyorum onu. Bugün böyle yollar ayrılmış olabilir ama belki ileride tekrar bir araya gelebiliriz” şeklinde ifadelere yer vererek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

O Ses Türkiye'de ayrılık iddialarının hızla yayılmaya başladığı gün ekip arkadaşı Hadise'yle beraber sosyal mecrada paylaşım gerçekleştiren Boz, bunu bilerek ve isteyerek yapmadığını dile getirip hatta gönderi yaptığı gün ilgili konudan haberi bile olmadığını anlattı.“O gün Acun bir açıklama yapmış ‘Jüri değişecek’ diye, benim durumdan haberim yoktu. Ben sadece fotoğrafı sevdiğim için paylaşmıştım. İnsanlar da haklı olarak ‘Murat Boz'mu gidiyor’ dedi ama bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey değildi açıkçası.” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR 21
  • Melek 3 yıl önce Şikayet Et
    Murat boz iyi jurudi böyle iyi dil
    Cevapla
  • Karabal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu bahsi geçenler sanatçımı ??? Sanatçı tanımının farkında değilsiniz
    Cevapla
  • Gunel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence herkesin kendi işi var Murat bey bir sanatcıysa her halda müzik ve şarkılarla devam etmeli.bizler onu ne oyuncu nede jüri olarak tanıdık.pop müzik sanatçısı olduğu için bizlərə güzel şarkı ve güzel klipler sunmalı ki eskisi gibi aynı yerine ulaşsın.artik kaç yıl oldu bitane güzel şarkısını ne dinledik veya güzel klip izledik.anliyoruz yaslaniyorlar ama kendi şahşı həyatlarıyla gündəmdə çok kalamazlar.ve Acun bey tabi çok yardım etdi.ama herseyin sonu var.en mantıklısı bildiyi yoldan devam etməsidir.ona uğurlar dileriz en kışa zamanda güzel şarkılarla gündemde görmek arzusuyla
    Cevapla
  • İnci 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar onemsemiyorsunuz ama Türkiye'de, yurt dışında da gençler bunları dinliyor. O sizin kaliteli sanatçılarınizi değil. Tum dunyada milyonlarca hayranları var. Yoksa nasıl sanatçı olsunlar.
    Cevapla
  • Leya 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ki gerçek bir ses yarışması ise gerçek ve kaliteli sanatçılar olmalı ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?