Kuruluş Osman'ın haftaya yeni bölümü olacak mı: Kuruluş Osman yeni sezonu ile ne zaman dönecek?

Televizyon ekranlarında yayına girdiği her hafta dizi tutkunlarını uzun süre etkisi altında bırakan Kuruluş Osman'ın yayın akışı içerisinde yer almaması akılları kurcaladı. Kayı boyunda yaşayan Türkler açısından önemli bir zafer elde edilmesi izleyicisini gururlandırırken Kuruluş Osman'ın yeni sezon tarihi gündemi meşgul etmeye başladı. Son bölümde unutulmaz anlara sahne olan Kuruluş Osman bu akşam var mı, neden yok?

Kuruluş Osman'ın haftaya yeni bölümü olacak mı: Kuruluş Osman yeni sezonu ile ne zaman dönecek?
Kuruluş Osman'ın haftaya yeni bölümü olacak mı: Kuruluş Osman yeni sezonu ile ne zaman dönecek?
GİRİŞ 02.07.2020 09:59 GÜNCELLEME 02.07.2020 10:00
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman'ın her zamanki yayın gününün gelmesiyle beraber televizyonda bu hafta yeni bölümünün ekrana taşınıp taşınmayacağı konusu da kafalarda bir an önce yanıt aramayı bekleyen sorular içerisine girdi. 1 Temmuz Çarşamba tarihli ATV yayın akışına bakıldığında, her hafta heyecan ve gerilim kat sayısını daima yüksekte tutarak seyircisinin hem kısa hem de uzun vadede ilgisini de bir o kadar üzerine çeken Kuruluş Osman dizisinin bulunmadığı görülüyor. Geçtiğimiz hafta gerek dizinin yapımcısı gerekse yayıncı kuruluş tarafından resmi açıklama gerçekleştirilerek şimdiden itibaren sezon finaline girdiği gelişmesi izleyicisiyle paylaşılmıştı. 22 Haziran Çarşamba tarihinde ekran yolculuğuna kısa bir zaman diliminde ara verip yaz mevsimi boyunca tutkunlarından ayrı kalacak olan Kuruluş Osman dizisi bu hafta ATV ekranında yer almayacak.

O Ses Türkiye (TV8) jürisi Murat Boz'dan beklenen açıklama: ''Yollar ayrılmış olabilir ama...''

Kuzey Yıldızı oyuncusu Yasemin Hadivent’i sarsan haber: Minik yaşında yaşam savaşını kaybetti!

 

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hem sağlam ekip ve yetenekli oyuncu kadrosuyla hem de hafızalardan asla silinmeyecek senaryosu ve iddialı prodüksiyonuyla televizyon ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren birbirinden dişli rakiplerinin önüne geçen Kuruluş Osman'ın yeni sezon tarihi sorgusuna ağırlık kazandırılmaya başlandı.

Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın senaryosunu kaleme aldığı, Metin Günay'ın genel yönetmenliğini üstlendiği ve Bozdağ Film yapımcılığında televizyon ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından Kuruluş Osman yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusu netlik kazanmadı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde yakaladığı başarıyla ödüle layık görülen uluslararası alanda da önemli çalışmalarıyla yakından tanınan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığıyla ATV ekranlarına taşınan, Fethi Bayram & Ahmet Yılmaz'ın yönetmenliğinde seyircisini ekran başına toplayan Kuruluş Osman yeni sezonuyla Eylül veya Ekim ayında yayın macerasına kaldığı yerden başlangıç yapması tahmin ediliyor.

YORUMLAR 24
  • aaaaaaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın böyle büyük bir şahsiyet ancak bu kadar ucuz oynana bilir diriliş ertuğrul ile alakası bile yok neredeyse bir iki bölüm izledikten sonra hiç izlemez oldum ............. diriliş dizisi benim için ertuğrul gazi ile noktalanmıştır. başka birisi çıkıp osman gaziyi çekene kadar.
    Cevapla
  • özgür 3 yıl önce Şikayet Et
    nefes kesenmi :) surlara dikilen kayı sancağını misina ile dalgalandırmalarına çok güldüm :)
    Cevapla
  • Önder Çeliktel 3 yıl önce Şikayet Et
    koskoca Osman gaziyi bu kadar itibarsızlaştırmada ne oluyor,bu diziyi belli ki Osmanlı düşmanı kemalistler ele geçirmiş,geldikleri gibi giderler sözlerinden anlaşılmıştır,tarihimizdeki bu unutulmaz efsane şahısları itibarsızlaştıramazsınız,dizideki yorumlarıda kapatarak kafanızı kuma gömüp başarısızlığınızı gizleyemezsiniz,işte çuvaldan mızrak göründü başaramadınız,olmuyor seyretmiyoruz.
    Cevapla
  • Vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Nıye zorunamı gıttı ? Mustfa kemal Atatürk'ü n. Geldıklerı gıbı gıderler demesi
    Cevapla
  • Diriliş 3 yıl önce Şikayet Et
    Izleyici tarafından hiç beğenilmeyen bu diziyi neden bu kadar poh pohluyorsunuz yapım şirketi bile anladı tutmadığını siz hala anlamadınız ayrıca izleyici falanda merak etmiyor siz merak etmeyin :))
    Cevapla
  • yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    bu film diriliş Ertuğrul un 10 da 1 i etmiyor. Diriliş Ertuğrul u tekrar izleyin, anlarsınız.
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 3 yıl önce Şikayet Et
    Film degil dizi chpli yemezler fitneni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?