Engin Altan'ın projesi sonunda kesinleşti: Kuruluş Osman yerine Barbaros dizisini tercih etti!

Barbaros dizi projesinde çalışma takviminin aksamasından ötürü Çağatay Ulusoy'un ayrılma kararı almasını ardından yerine Engin Altan Düzyatan'ın rol üstleneceğine dair iddialar bomba gibi düşmüştü. Çok uzun bir zamandır Kuruluş Osman dizisine beklenen Engin Altan Düzyatan'ın TRT1'de ekrana gelecek Barbaros dizisinin yapımcısı ile görüştüğü iddia edilmesinin ardından gerçek ortaya çıktı.

Engin Altan'ın projesi sonunda kesinleşti: Kuruluş Osman yerine Barbaros dizisini tercih etti!
Engin Altan'ın projesi sonunda kesinleşti: Kuruluş Osman yerine Barbaros dizisini tercih etti!
GİRİŞ 24.07.2020 09:20 GÜNCELLEME 24.07.2020 09:20
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

TRT1’de yayın hayatına başlangıç yapacak olan Barbaros adlı yapımda Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlenerek Barbaros Hayrettin Paşa karakterini oynaması beklenirken, diziye beklenmedik bir kararla veda etmesi üzerine gözler Engin Altan Düzyatan’a çevrildi. Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosunda beş sezon boyunca yer almasının ardından devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın rol alması için tutkunları tarafından çağrı yapılırken, medya gündemini kasıp kavuran yeni bir iddia ileri sürülmüştü.

Kuruluş Osman eleştirisi üzerine ortalık karıştı: Usta oyuncu Serdar Gökhan savunmasını yaptı!

Çağatay Ulusoy’un hem çalışma takviminde pandemi döneminin de etkisiyle birtakım aksaklıkların meydana gelmesi ve bununla beraber hazırlık sürecinin de uzaması nedeniyle TRT1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinden ayrılması üzerine yerine Engin Altan Düzyatan’ın geçeceği iddiası ortaya atılmıştı.

 

Mucize Doktor yeni sezonu için tutkunlarını neler bekliyor: ''Bir anda başlayacak ve bitecek!''

TRT1 kanalının yöneticilerinin de Engin Altan Düzyatan’ı bir kez daha ekrandan görmeyi çok istediği ve Barbaros projesinin yapımcısı olan ES Film’in de kendisiyle görüştüğüne yönelik iddialar sosyal medya platformunda geniş ölçüde yankı uyandırmıştıEngin Altan Düzyatan’ın dizide Barbaros Hayreddin Paşa karakterini oynayacağı netlik kazandı. İşte Sina Koloğlu’nun yazısındaki detaylar:

“TRT için çekilecek ‘Barbaros’ dizisinde Barbaros karakterini Engin Altan Düzyatan oynayacak. Bu kesinleşti. Dizinin kanalda ocak ayında yayında olması planlanıyor. Henüz plato inşaatı başlamadı gelen bilgilere göre. Senaryoyu Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan birlikte yazıyor. Bakalım bizim ‘Barbaros’ nasıl olacak?”

O Ses Türkiye'yle temposunu artıracak Ebru Gündeş'e ödenecek miktar herkesi şaşkına uğrattı...

YORUMLAR 55
  • orhan070707 3 yıl önce Şikayet Et
    bir taşla üç kuş... 1. tarihi şahsiyet bol bizde yeni yeni diziler için şimdiden pazar oluşturuluyor 2. millete gaz vererek gazı alınıyor ve uyutuluyor 3. birileri çok deli paralar kazanıyor geriside ahmak ahmak izliyor.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş herkes yönetmen olmuş
    Cevapla
  • Mustafa KORKMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah güzel temiz bir şeye benzerde, bizi şu kuruluş osmana bırakmasın..
    Cevapla
  • Katre kahraman 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiki Engin Altan oynuyor ancak o kalkar bu tarz dizilerin altından gerçek bir aktor
    Cevapla
  • Mimli 3 yıl önce Şikayet Et
    İyice sahlandirdirdiniz şu duzyatani.yok mu oyuncu yav TRT zengini oldu adam.fiyatini da katlar şimdi.egitimli oyuncular vardır muhakkak.yeni yüzler görmek istiyoruz artık.sayin yapımcı lütfen lütfen lütfen
    Cevapla
  • ....... 3 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisine Ertuğrul bey olarak gelir herkes onu cok seviyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...