Bay Yanlış dizisi 2.kez yargı sürecinden geçti: Dava edilen Fox TV için alınan karar duyuruldu!

Kanal D, geçtiğimiz haftalarda Fox TV kanalında yayın hayatına başlayan Bay Yanlış dizisinin ekrandaki yerini almasının önüne geçmek adına bir kez daha mahkemeye başvuruda bulundu. Bay Yanlış projesinin yapımcısı Faruk Turgut’tan hak talep eden Kanal D, ikinci kez olayı yargı sürecine taşıyıp tazminat davası açtı.

Bay Yanlış dizisi 2.kez yargı sürecinden geçti: Dava edilen Fox TV için alınan karar duyuruldu!
Bay Yanlış dizisi 2.kez yargı sürecinden geçti: Dava edilen Fox TV için alınan karar duyuruldu!
GİRİŞ 23.07.2020 09:34 GÜNCELLEME 23.07.2020 09:34
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Kanal D ile Fox TV arasında Bay Yanlış dizisinin ekran serüvenine atılmasıyla beraber sular bir türlü durulmuyor! Kanal D, Fox TV ekranında yayınlanmaya başlayan Bay Yanlış dizisine yönelik hak iddiasında bulunarak mahkemeye müracaat etmesiyle ortalık giderek kızışmaya başladı.

Mucize Doktor yeni sezonu için tutkunlarını neler bekliyor: ''Bir anda başlayacak ve bitecek!''

Geçtiğimiz günlerde hak talep eden Kanal D, Bay Yanlış dizisinin Fox TV ekranında yayına girmesine mani olabilmek üzere soluğu İstanbul Adliyesi 7.Asliye Ticaret Mahkesi’nde alıp başvuru işleminde bulunmuştu. Yargı tarafından Kanal D’nin hak talebinin reddedilmesi üzerine tekrardan harekete geçerek ikinci defa mahkemeye müracaatta bulunup Bay Yanlış dizisinin yapımcısına 100 bin TL’lik manevi tazminat davası da açtı.

Kuruluş Osman eleştirisi üzerine ortalık karıştı: Usta oyuncu Serdar Gökhan savunmasını yaptı!

İhtiyati tedbir kararı aldırmak için yeniden adım atan Kanal D’nin talebi mahkemece reddedilmesiyle beraber, ilgili tedbir kararının yapılacak mahkeme sonrası kanalın haklılığının ispatı durumuna alınabileceği hükmedildi.

O Ses Türkiye'yle temposunu artıracak Ebru Gündeş'e ödenecek miktar herkesi şaşkına uğrattı...

TAM OLARAK NELER OLMUŞTU?

Kanal D, Bay Yanlış dizi projesi için yapımcısı Gold Film'le anlaşma sağlamak üzereyken Gold Film'in FOX kanalıyla anlaştığını, bu durumdan ötürü mağduriyet yaşadıklarını vurgulayarak mahkemeye başvuruda bulunmuştu. Bu süreçte kanal dizinin Fox TV ekranına gelmesini engellemek adına da toplamda 2 kez mahkemeye başvuru yapmış oldu.

O Ses Türkiye'yle temposunu artıracak Ebru Gündeş'e ödenecek miktar herkesi şaşkına uğrattı...

Bay Yanlış dizisinin yapımcılığını üstlenen Faruk Turgut ise yaşanan olaylar karşısındaki düşüncelerini dile getirerek, “Birileri işi gücü bırakmış, yayın durdurma kararı almak için uğraşıyorlar. 2'de olmadı bir de 17'de şanslarını denemek istemişler. Bu seferde olmadı. Benim bildiğim kanunlar her mahkemede aynıdır. Yine de siz bilirsiniz. Denemeye devam” şeklinde ifadelere yer verdi.

Nusret Gökçe, COVID-19 döneminde restoranı uzun süre kapalı tutulunca milyon lira yardım aldı!

YORUMLAR 98
  • Bayan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Bay Yanlış dizisini izliyorum çünkü bu dizide Can yaman kadına karşı çok sıcak maşallah yakışıklı ve havalı oluşu insanı aşık ediyor bu diziyi devamlı yayınlamalarını rica ediyorum Can Yamanın hayranıyım Bay Yanlış diziside çok güzel ve eğlenceli hiç bitmesin bu dizi iyi bayramlar Allah sizleri ve bizleri her türlü felaketlerden korusun Amin
    Cevapla
  • Melisa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bay yanlış dizisi çok keyifli harika bir dizi aynen devam
    Cevapla
  • malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    hangi kanalı açsam abuk subuk ne iş yaptığı belli olmayan lüks içinde yaşayan bir adam bide şımarık kız abiye kıyafetli çalışanların alengirli işleri,Türk kültürünü aile yapısını yavaş yavaş alttan alttan yok eden saçma sapan olmayacak konulu yabancı dizilerin Türkçe versiyonları,çoğu ergenin gerçek hayatta var olduğuna inandığı saçmalıklar.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış düşünüyorsunuz millet ne yapsın can sıkıntısından evden dışarı çıkmıyoruz böyle güzel ve eğlenceli dizileri seyrediyoruz bir insanın eğer içinde sapıklık varsa o dizi seyretmez zaten dışarıda arar bir olay olduğu zaman dizilerimizi karalamayın lütfen biz dizilerle gönlümüzü eğlendiriyoruz
    Cevapla
  • Bayan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben Bay Yanlış dizisinin devamlı yayınlanmasını istiyorum dizimizi karalamaya uğraşmasınlar Can Yamanın yakışıklılığını mı kıskanıyor uğraşanlar çok güzel bir dizi başlıcağı zaman çok seviniyorum ne olur bu dizi biterse çok üzülürüm
    Cevapla
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi kalk masını istemiyorum bazı hatalar olabilir ama her film de hata olur ben kalkmasın istiyorum zaten güzel bir film komik eğlenceli sevdim bu filmi final olmasını da istemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...