O Ses Türkiye macerasına yeniden atılacak: Ebru Gündeş'in ücretini duyanların nutku tutuldu!

Yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı'nın aldığı kararla beraber O Ses Türkiye'nin jürisi olarak yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanan Ebru Gündeş hazırlıklara koyuldu. Bundan 3 yıl önce ilk kez kadrosuna dahil olduğu O Ses Türkiye jüri koltuğuna yeniden oturmak adına hazırlıklara son sürat sanatçı Ebru Gündeş, izleyicisinin karşısına şık geçmek üzere modacı Züleyha Kuru'yla görüşmeler gerçekleştirdi.

O Ses Türkiye macerasına yeniden atılacak: Ebru Gündeş'in ücretini duyanların nutku tutuldu!
O Ses Türkiye macerasına yeniden atılacak: Ebru Gündeş'in ücretini duyanların nutku tutuldu!
GİRİŞ 25.08.2020 08:55 GÜNCELLEME 25.08.2020 08:55
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonda O Ses Türkiye yarışma programından veda ettiğine yönelik açıklamasıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Seda Sayan'ın ayrılığı üzerine yerine gelecek yeni isim olarak Acun Ilıcalı'nın verdiği kararla birlikte sanatçı Ebru Gündeş belirlendi. Bilindiği üzere Ebru Gündeş 3 sezon evvel TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda yer alan isimler arasındaydı. Verdiği uzun bir aranın ardından tekrardan ekibe girmek için gün saymaya başlayan Ebru Gündeş, hayranlarının karşısına daha şık geçmek adına hazırlık sürecine başladı. Öte yandan programdan haftalık 180 bin TL alacağına ve ayda toplamda 720 bin TL kazanacağına yönelik iddia ileri sürüldü. 

Acun Ilıcalı, kendi platformu ile kalıpları ezip geçecek! İzleyicilerin yüzünü güldürecek haber

 

O SES TÜRKİYE'NİN YENİ JÜRİSİ HAZIRLIKLARA BAŞLADI!

Acun Ilıcalı'nın sahipliğini üstlendiği TV8 kanalında haftanın toplamda 4 günü seyircisini ağırlayacak olan yarışma programına her gün değişik bir stille sevenlerinin karşısına çıkmak üzere harekete geçen Ebru Gündeş, soluğu ünlü modacının yanında aldı. O Ses Türkiye'nin yeni sezonuna sayılı günler kalan jüri Ebru Gündeş, modacı Züleyha Kuru'la program için birbirinden şık elbiseler oluşturmaya başladı.

Acun Ilıcalı, birinciliği kaptıran Barış Murat Yağcı'yı eleştirdi: ''Çok sayı almasa da...''

ACUN ILICALI: "EBRU İLE HİÇ AYRILMADIK"

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye'ye yıllar sonra yeniden döndüğüne yönelik müjdeli haber veren Acun Ilıcalı, "Ebru ile biz hiç ayrılmadık benim için ayrı bir yeri vardır" şeklinde ifadelere yer vermişti. Bununla beraber Acun Ilıcalı, sıklıkla ünlü sanatçı ile dertleştiğini de izleyicisine itiraf etmişti.

Survivor'la popülaritesini artıran Cemal Can, büyük ödülden hangi amaçla yararlanacak

YORUMLAR 99
  • hüseyin sayar 3 yıl önce Şikayet Et
    ebru hanım a yakışır her anını sabırsızlıkla bekliyorum
    Cevapla
  • Bir adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Peş para etmeyen insanları ben izlemem sizde izlemeyin haftalık 20 lira onlara çok
    Cevapla
  • Fisun 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski bir Ebru Gündeş hayranıydım. Ancak son 10 yıldır sesini duysam radyo kanalını bile degistiriyorum. Bu tür programlarda kalite aramaya gerek amaç reyting bakın diğer programlarına Acun hep aynı tarz. Bir yarıştırma merakı ki bizim halkımız seviyor böyle şeyleri.
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık babası dükkanda yatıp kalkıyor komşuları bakıyor
    Cevapla
  • Kiraz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimin babası merak ettim
    Cevapla
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    İzlemiyorum sevmiyorum bu tarz yayınları, o kadar kazanacak ne yapıyor sanki bu ülkede adalet yok güzel sanatları bitirenler okumuşlar alamıyor o parayı yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ceyhun 3 yıl önce Şikayet Et
    Helalll be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi