TV8 Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'den ilginç tepki: Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi!

Aylardır Dominik'te kıyasıya mücadelesini ortaya koyan Survivor yarışmacıları ülkemize geri dönüş yapmak için Acun Ilıcalı'nın özel jetiyle yola çıktı. İlk defa maske takma zorunluluğuyla karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemeyen Cemal Can Canseven, Acun Ilıcalı'ya "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" şeklinde bir soru yöneltti.

TV8 Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'den ilginç tepki: Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi!
TV8 Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'den ilginç tepki: Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi!
GİRİŞ 13.07.2020 21:49 GÜNCELLEME 13.07.2020 21:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışma programında elemeleri geçip finale adını yazdıran Cemal Can, Barış ve Yasin İstanbul'da düzenlenecek olan büyük final için Acun Ilıcalı'nın özel jetiyle Dominik'ten ayrıldı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde Türkiye'ye dönecek yarışmacılar, Survivor'ın finaline saatler kala havaalanında ilk kez maske takma zorunluluğuyla karşılaştı. Çok uzun bir zamandır muhafazalı bir bölgede yaşayarak salgından korunan yarışmacılar, maskeyle ilk defa karşılaşınca verdikleri tepki şaşırttı.

Survivor Barış Murat Yağcı'nın başı belaya girdi! Tehdidi yapanın yakalanması için polise gitti

SURVIVOR YARIŞMACISI: "BİZ HEP BÖYLE Mİ DOLAŞACAĞIZ?"

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 finalistlerini özel jeti ile birlikte Dominik'ten İstanbul'da getiriyor. Toplam 14 saat sürecek olan yolculuğun ilk dakikalarında Acun Ilıcalı, Instagram hesabı aracılığıyla canlı yayın gerçekleştirdi. Tüm dünyayı kasıp kavuran Korona Virüsü salgınının ayrıntıları hakkında henüz bilgisi olmayan yarışmacılar zorunlu hale gelen maskeyle ilk kez karşılaştı. Havaalanında maske takmak zorunluluğuyla karşılaşan Cemal Can, "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" sözlerinde bulunarak Acun Ilıcalı'ya bir soru yöneltti. Acun ise, "Sokaktaysan evet ama çekimlerde takmayacaksınız" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

O Ses Türkiye jürisi Ebru Gündeş'e toplam ne kadar maaş ödenecek? Acun Ilıcalı'yla el sıkıştı!

SURVIVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK?

Survivor 2020 finali 13 ve 14 Temmuz'da İstanbul Galataport'ta gerçekleştirilecek. TV8 ekranında canlı yayınla seyircisini ağırlayacak olan finalde, 13 Temmuz Pazartesi tarihinde bir yarışmacı isim SMS oylaması ile veda edecek. 14 Temmuz Salı tarihinde de yine SMS oylamasıyla Survivor 2020 şampiyonu ortaya çıkacak Galataport'taki final ise pandemi döneminden ötürü izleyicilere kapalı olarak yapılacak. Finale yalnızca eski yarışmacılarla beraber finale kalan Cemal Can, Barış ve Yasin'in aileleri konuk olarak ağırlanacak.

Şubesini kapatmak zorunda kalan Nusret Gökçe'ye devlet milyon dolar ödedi! ABD'den dev yardım..

YORUMLAR 5
  • Yüksel doymaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yapmayın arkadaşlar hiç spor geçmişi olmayan biri olarak cemal hakkatten çok başarılıydı son bölümlerde sercanı bile eledi tamam bitti artık bizim oyumuzla şampiyon oldu daha ne yani yok öyle yok böyle memleket meselesi sanki ..
    Cevapla
  • Hatıce 3 yıl önce Şikayet Et
    Barisin hakkıydı cemal agladı. Zorladı
    Cevapla
  • Ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Berkan ve Sercan finalin adı olmalıydı yazık oldu ilginç
    Cevapla
  • tanju 3 yıl önce Şikayet Et
    Sercan'dan sonra reyting kalmadı galiba. Acun kırmızı takımı niye katletti. Hepside bunlaedan daha iyiydi.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    bize ne
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı