Acun Ilıcalı, Survivor sonrası eleştiri oklarını sapladı! 'Boğaz köprüsü benimdir yazacağım...'

Final programında noter sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Survivor 2020 şampiyonluğuna Cemal Can Canseven adını yazdırdı. Fakat SMS oylaması sonuçlarının şaibeli olduğuna yönelik iddia edilen noter belgesi ortalığı birbirine karıştırdı. Acun Ilıcalı, ileri sürülen iddiaların ardından sessizliğini bozarak söz konusu belgenin sahte olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı, Survivor sonrası eleştiri oklarını sapladı! 'Boğaz köprüsü benimdir yazacağım...'
Acun Ilıcalı, Survivor sonrası eleştiri oklarını sapladı! 'Boğaz köprüsü benimdir yazacağım...'
GİRİŞ 16.07.2020 16:38 GÜNCELLEME 16.07.2020 16:38
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında final yaparak sezonu tamamlayan Survivor 2020 yarışma programında Cemal Can Canseven'in şampiyon seçilmesiyle birlikte noter sonuçlarının şaibeli olduğuna yönelik ortaya atılan belge sosyal platformda hızlı bir şekilde dolaşıma girdi. Medya gündeminde ileri sürülen iddiaların akabinde hiç vakit kaybetmeden açıklama gerçekleştiren medya patronu Acun Ilıcalı, söz konusu belgenin sahte olduğunu belirterek hiçbir şekilde gerçekliği yansıtmadığını dile getirdi.

SURVIVOR NOTER BELGESİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI!

*Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında aylardır izleyici kitlesinin karşısına geçen Survivor 2020'nin geçtiğimiz günlerde İstanbul Galataport'ta düzenlenen finalinde, yapılan SMS oylamasında rakibine oranla daha fazla oy toplayan Cemal Can Canseven şampiyonluğa adını yazdırarak kupayı kaldırmıştı.

-Survivor yarışmasında tüm rakiplerini ardında bırakan Cemal Can Canseven'in birinci olarak belirlenmesinin ardından final sonucunun şaibeli olduğu iddiası çığ gibi büyümeye başladı. Twitter'da dolaşıma giren mühürlü bir noter belgesinde; Barış Murat Yağcı'nın 812 bin 257, Cemal Can Canseven'in ise 794 bin 297 oy aldığı yazısı bulunuyor. Programın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı ise sosyal mecra üzerinden çok kısa bir zaman içinde gündem olan olaya dair açıklamalarda bulunarak akıllarda soru işaretlerini giderdi.

ACUN ILICALI: ''BOĞAZ KÖPRÜSÜ BENİMDİR YAZACAĞIM...''

-Twitter platformu aracılığıyla yayılmaya başlayarak kullanıcıların dikkatini çeken belgenin sahte olduğunun özellikle altını çizen Acun Ilıcalı, "Birisi sahte bir belge uydursun, biz de inanalım... Ne güzel bir dünya, ben de sahte mühürlü bir kağıda Boğaz Köprüsü benimdir yazacağım, bakalım veriyorlar mı? :)" şeklinde ifadelere yer vererek konuya dair tepkisini açıkça ortaya koydu.

*İşte, sosyal medyada trendler listesine yerleşen Survivor 2020 sahte şampiyonluk belgesi:

YORUMLAR 132
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Acunu eleştirenler acun vergi veriyo ekmek veriyo sigorta yatırıyo keşke Acun'un tırna olabilseniz
    Cevapla
  • Kardelen 3 yıl önce Şikayet Et
    Cemal can hek etmedi şampiyonluk barışındı yazıklar olsun acun sana hiç bir arkadaşı barışı sevmiyorlarmış kıskanmışlar hak barışındı şaibe var diyorum cemal can kim ya sercanın dediği gibi ağlaya zırlaya birinci oldu hak etmedi onasıl erkek be erkek dediğin acun gibi olur hele o mert birde banlamı ne pis kız alalh u kupayı tekrar barışa verdirsin erkek dediğin barış gibi yakışıklı mert olur cemal can yumuşak
    Cevapla
  • Türkiyeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun allah seni kaybetsin ne diyimmm senin bu ülkeye zararın var inan.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yarışmadan çıkarılacak ders Türk erkeği başarılı olmak istiyorsa yumuşak yumuşak olmalı.Yumuşak olun sizide sevelim.
    Cevapla
  • sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adamcık ideal Türk erkeğimi oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor