Yasak Elma'da olaylar kopma noktasında! Başroldeki ismin ayrılması seyircinin yüzünü güldürmedi

Fox TV ekranlarında birbirini kovalayan çarpıcı olay örgüsüyle seyircinin dikkatini üzerinde toplayan Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda gerçekleşen veda ortalığı birbirine karıştırdı. Alışılagelmişin dışındaki sahneleriyle özellikle sosyal medyada çok konuşulanlar listesine giren Yasak Elma’da İlker Kabaoğlu’nun ayrılığı izleyicisini harekete geçirdi.

Yasak Elma'da olaylar kopma noktasında! Başroldeki ismin ayrılması seyircinin yüzünü güldürmedi
Yasak Elma'da olaylar kopma noktasında! Başroldeki ismin ayrılması seyircinin yüzünü güldürmedi
GİRİŞ 12.08.2020 10:36 GÜNCELLEME 12.08.2020 10:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yaşanan vurucu olayların peş peşe dizilerek gerilim ve heyecan unsurlarını da bünyesinde taşıyan Yasak Elma dizi projesindeki ayrılığı seyircisi bir türlü kabullenemedi. Uzun bir süredir ekran macerasından uzak kalmasının akabinde yeni sezon çekimlerinin son sürat sürdürüldüğü Yasak Elma yapımından gelen ayrılık haberi şaşkına uğrattı.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinden ötürü yayın hayatına belirli bir süreliğine ara vermek mecburiyetinde kalan dizi projelerinden bir tanesi de Fox TV'de her Pazartesi akşamı seyircisiyle buluşan Yasak Elma olmuştu. Dizinin yapımcısı tarafından hedeflenen sezon finali tarihinin çok öncesinde çekimleri sekteye uğrayan dizinin yeni sezon itibariyle senaryosunda da değişiklik kararı alındı.

 

TRT1'in Barbaros dizisinden ayrılma kararı almıştı! Çağatay Ulusoy'un yeni projesi ortaya çıktı

Acun Ilıcalı’dan yankı uyandıracak Survivor şampiyonluk itirafı! ''Sonuna kadar zorladı!''

Yasak Elma dizisinde usta oyuncu Talat Bulut'un üstlendiği Halit Argun karakterinin tek erkek çocuğu olan Erim Argun rolünü oynayan yıldızı parlayan oyuncu İlber Kabaoğlu diziden ayrılması üzerine isyan bayrakları kaldırıldı. 

Yasak Elma dizisi sayesinde oyunculuk kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan ve geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan İlber Kabaoğlu'nun vedası sosyal platformda yankı uyandırdı. Yerine ise Arda Adil Görgen geldiğinin iddia edilmesi üzerine sitem eden hayranları Kabaoğlu'nun instagram hesabına yorum yağmurunda bulundu. İlber Kabaoğlu'na sevenleri ''Lütfen gitme, sensiz olmaz'' şeklinde geri dön çağrısı gerçekleştirdi.

Dizinin ilk bölümünden beri Erim Argun karakteriyle izleyicisinin karşısına geçen yetenekli oyuncunun ekipten çıkacağı daha önce de pek çok defa dile getirilmişti ancak bu sezon İlber Kabaoğlu'nun vedası kesinlik kazandı.

YORUMLAR 19
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Içerde den beri takip ediyorum çok iyi bence
    Cevapla
  • Ayşen Karaaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Erim çok başarılı bir çocuk bence dizide kalmalı
    Cevapla
  • Deryaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Erim çokta önemli bir rol degil
    Cevapla
  • Deryaaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Erim kimdi ya. Ender yıldız halit gitmesin kim giderse gitsin.
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Erim başrol mü? Olmasa da olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...