MasterChef Serhat Doğramacı kimdir? Serhat Doğramacı gerçek mesleği...

MasterChef Türkiye 2020 final yarışmacılarının belirlenmeye başlamasıyla yaptığı yemek ve sunumla seçilen ilk yarışmacı Serhat Doğramacı, başarısının yanında kullandığı ifadelerle de birçok kişinin dikkatini çekti. Peki MasterChef Türkiye 2020 ilk 16'ya katılmaya hak kazanan Serhat Doğramacı kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Serhat Doğramacı'nın hakkında merak edilenler

MasterChef Serhat Doğramacı kimdir? Serhat Doğramacı gerçek mesleği...
MasterChef Serhat Doğramacı kimdir? Serhat Doğramacı gerçek mesleği...
GİRİŞ 29.08.2020 10:26 GÜNCELLEME 29.08.2020 10:26

MasterChef’de finalistlerinin belirlenmeye başlamasıyla birlikte 14 yarışmacı arasından yaptığı yemekle belirlenen ilk finalist Serhat Doğramacı oldu. Ana malzemesi kayısı olan yaratıcı yemek yarışmasında en iyi işi ortaya koymasıyla bitlikte final yarışmacıları arasına giren ilk isim oldu.

SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR? 

28 kişilik kadroya seçildikten sonra yapığı yemek ve sunumuyla finale çıkacak 16 isim arasında giren ilk isim olan Serhat Doğramacı, yarışmaya İstanbul’dan katılmaktadır.  9-10 yıldır mutfak sektörünün içinde yer aldığını ve mesleğinin aşçılık olduğunu ifade eden Serhat Doğramacının nişanlısının ısrarı üzerine MasterChef Türkiye’ye başvurduğunu aktarmaktadır. Birinci olacağına kesin gözüyle bakan yarışmacı geçen sene yarışan ve kazanan yarışmacıların çalışma şeklini beğenmediği için bu yıl katılma kararı aldığını söylemektedir.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar