MasterChef Duygu Acarsoy kimdir? Duygu Acarsoy'un yaşı ve mesleği

MasterChef Türkiye 2020 final yarışmacılarının belirlenmeye başlamasıyla 16 isim arasına girmeyi başaran ikinci yarışmacı Duygu Acarsoy, aldığı eğimler ve mesleğiyle birçok kişinin merak ettiği isim oldu. Peki MasterChef Türkiye 2020 ilk 16'ya katılmaya hak kazanan Duygu Acarsoy kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Duygu Acarsoy'un biyografisi…

MasterChef Duygu Acarsoy kimdir? Duygu Acarsoy'un yaşı ve mesleği
MasterChef Duygu Acarsoy kimdir? Duygu Acarsoy'un yaşı ve mesleği
GİRİŞ 29.08.2020 09:50 GÜNCELLEME 29.08.2020 09:50

MasterChef Türkiye yarışmasında final turuna kalan 28 yarışmacı her gün belirlenen yemekleri en iyi yapan kişi bir sonraki tura katılmaya hak kazanacak. Birçok kesiminin severek izlediği yarışmanın finalistleri geçen sezona göre bu sezon daha uzun vadede seçilecek. Finalistlerin belirlendiği ilk yemek yarışmasında seçilen Serhat Doğramacının ardından ikinci yemeği en iyi yapan Duygu Acarsoy, diğer finalistlerin arasından sıyrılarak ilk 16 isim arasında yer aldı. 

DUYGU ACARSOY KİMDİR? 

MasterChef’in geçtiğimiz günlerde belirlenen 28 kişilik final kadrosunun ardından bir üst tura katılmaya hak kazanan 16 isim arasında girmeye hak kazanan 35 yaşındaki yarışmacı, 45 dakikada hazırladığı yemek ve sunumuyla bir üst tur olan final kadrosuna alınan 2. İsim oldu. Yarışmaya Ankara’dan katılan Duygu Acarsoy, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun olduktan sonra profesyonel pastacılık ve ekmekçilik; dondurma ve sorbe eğitimleri aldı. Eğitimlerinin ardından sektörün içine giren yarışmacı 3,5 yıldır özel bir üniversitede şef eğitmeni olarak çalışmaktadır. 
Mutfağa girme hikayesinin ise yaşadığı kötü evliliğinin üzerinde bıraktığı olumsuz etkilerinden kurtulmak olduğunu aktaran yarışmacı, mutfakta vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu ifade etmektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?