Çukur'a yankı uyandıracak transfer! İrem Sak önümüzdeki sezon olayların gidişatını etkileyecek

Show TV'de toplamda üç sezondur dizi tutkunlarını dikkat çeken sahneleriyle karşılamaya devam eden Çukur dizi projesine sürpriz isim transfer oldu. Dördüncü sezon için tüm hızıyla hazırlık sürecine geçiş yapan Çukur yapımına oyuncu İrem Sak'ın katılması yeni sezona damgasını vuracak.

Çukur'a yankı uyandıracak transfer! İrem Sak önümüzdeki sezon olayların gidişatını etkileyecek
Çukur'a yankı uyandıracak transfer! İrem Sak önümüzdeki sezon olayların gidişatını etkileyecek
GİRİŞ 10.08.2020 14:33 GÜNCELLEME 10.08.2020 14:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uzun bir zamandır gerek olay örgüsüyle gerekse ekibin içerisinde yer alan oyuncu kadrosu ve göze çarpan sahneleriyle sosyal platformda sıklıkla konuşulan Çukur dizisine yeni bir oyuncu daha eklendi.

İzlenme oranlarındaki elde ettiği başarısını sürdürmeye devam eden ve diziyle alakalı meydana gelen gelişmeleriyle her dönemde yakın takip altına alınan Çukur projesi zengin oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Pandemi döneminin araya girmesinden ötürü çekimleri belirli bir süreliğine aksayan ve televizyon ekranlarındaki diğer bazı dizilerde olduğu gibi erken final yapmak durumunda kalan Çukur dizisi yeni sezon için hazırlık evresine geçerken ekibe giren yeni isim şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

Mucize Doktor’la yükselişe geçen Onur Tuna yeni projede kamera karşısına geçecek! Partneri de..

ÇUKUR DİZİSİNE OYUNCU İREM SAK’IN DAHİL OLDUĞU AÇIKLANDI!

Pek çok hatrı sayılır dizi yapımlarında ve sinema filmi projelerinde kamera karşısına geçen İrem Sak'ın Çukur'un kadrosuna transfer edildiği de sosyal platform Twitter hesabı aracılığıyla gerçekleştirilen gönderiyle izleyici kitlesine açıklandı. Yayınlanan paylaşımda ünlü oyuncunun dizide Seren rolünü üstleneceğinin altı çizilerek, "İrem Sak Çukur'da! Dördüncü sezon yaklaşırken Çukur kadrosu da genişliyor. Başarılı oyuncu İrem Sak yeni sezonda Erdenet Ailesi'ne dahil olacak ve Seren karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Çukur'a hoş geldin İrem Sak" şeklinde ifadelere yer verilip yeni sezon hakkında müjdeli haber aktarıldı.

YORUMLAR 4
  • Ali Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet, argo kullanımı, yasa dışı işler. Toplum ve aile yapısını asıl bozan bunlar gibi diziler. Hükümet neden bunlara bir yaptırım uygulamıyor?
    Cevapla
  • hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    bitti.o kadar.saçmalıklara devam edeceklerse .....................................
    Cevapla
  • alpay 3 yıl önce Şikayet Et
    ergen dizisine tam yakışır saçmalıklarla dolu bir dizi
    Cevapla
  • Göktürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sacma sapan aşk konulu dizilerden daha iyi olduğu kesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler