MasterChef Sedat Tuncer kimdir? MasterChef Sedat Tuncer mesleği ve hayatı...

MasterChef Türkiye 2020'de 8 Ağustos akşamı yapılan yarışmada ana kadroya girmeye hak kazanan isim Sedat Tuncer oldu. Hazırladığı tabakla jürinin onayını alan ve bir üst tura geçerek ilk 16 kişinin arasına girmeyi başaran Sedat Tuncer uzun yıllardır aşçılık yaptığını söylemektedir. Peki Sedat Tuncer kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Sedat Tuncer hayatı...

MasterChef Sedat Tuncer kimdir? MasterChef Sedat Tuncer mesleği ve hayatı...
MasterChef Sedat Tuncer kimdir? MasterChef Sedat Tuncer mesleği ve hayatı...
GİRİŞ 17.08.2020 11:11 GÜNCELLEME 17.08.2020 11:11

MasterChef 2020’nin ana kadrosunun belirlemek için yapılan yarışmaların sonucunda 8 Ağustos akşamı en güzel tabağı hazırlayarak jürinin beğenisini kazanan isim Sedat Tuncer oldu. 16 kişilik MasterChef Türkiye 2020 yarışmasının ana kadrosuna girmeye hak kazanan 32 yaşındaki yarışmacı 13 yıldır aşçılık yapmakta en büyük hayalinin MasterChef'e katılmak olduğunu belirtmektedir. 

SEDAT TUNCER KİMDİR?

Aslen Kastamonulu olan 32 yaşındaki Sedat Tuncer yarışmaya İstanbul’dan katılmaktadır. Özel bir yemek firmasında aşçılık yapan Sedat Tuncer, Anadolu, Osmanlı ve Uzak Doğu mutfağıyla ilgilenerek bu alanlarda bilgisinin olduğunu aktarmaktadır. 8 Ağustos akşamı yapılan yarışmada hazırladığı borbulan soslu levrekle jürinin onayını alarak üst tura katılmaya hak kazanarak MasterChef Türkiye 2020'nin ana kadrosuna girmeyi başarmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”