MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Türkiye'de ana kadronun oluşturulmaya başlamasıyla birlikte 9 yarışmacı belirlendi. İlk grupta başarılı olan 8 ismin ardından 10 Ağustos akşamı 2. grup yarışmaya başladı. 2. grupta başarılı olan ilk isim ise Barbaros Yoloğlu oldu. Peki yarışmada gösterdiği başarıyla 16 kişilik ana kadroya geçmeye hak kazanan Barbaros Yoloğlu kimdir? İşte Barbaros Yoloğlu'nun yaşı ve hayatı...

MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında ve nereli?
MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında ve nereli?
GİRİŞ 29.08.2020 10:01 GÜNCELLEME 29.08.2020 10:01

MasterChef Türkiye 2020’de 10 Ağustos akşamı yapılan yarışmadan başarılı olan isim Barbaros Yoloğlu oldu. 28 yaşındaki yarışmacı düzenlenen iki turda da hazırladığı yemek ve sunumla jürinin onayını alarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Final turunda yaptığı yemekle jüriden onay alan 28 yaşındaki Barbaros Yoloğlu, yer aldığı grupta ana kadroya geçmeye hak kazanan ilk isim oldu. 

BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR? 

MasterChef Türkiye'de her gün yapılan yarışmalarda başarılı olan bir isim 16 kişilik MasterChef Türkiye 2020 ana kadrosuna ismini yazdırmaya hak kazanmaktadır. 10 Ağustos akşamı hazırladığı yemekle jürinin onayını alan isim ise  28 yaşındaki Barbaors Yoloğlu oldu. Yarışmaya Muğla-Bodrum’dan katılan Barbaros Yoloğlu, Bodrum’da bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özellikle et yemekleri konusunda iddialı olan yarışmacı, farklı türlerde de çok iyi yemekler yapabildiğinin vurgusunu yapmaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?