Survivor'la yıldızı parlayan Cemal Can kazandığı parayı nerede harcayacak? Cevabı olay oldu...

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarında bir sezonu daha arkasında bırakan Survivor 2020 birincisi Cemal Can Canseven konuk olarak ağırlandığı canlı yayında sevenlerini yakından ilgilendirecek açıklamalara imza attı. Survivor şampiyonluk kupasını kaldırmaya hak kazanan Cemal Can Canseven yarışma programından kazandığı büyük ödülle ne yapacağına yönelik soruya yanıt verdi.

Survivor'la yıldızı parlayan Cemal Can kazandığı parayı nerede harcayacak? Cevabı olay oldu...
Survivor'la yıldızı parlayan Cemal Can kazandığı parayı nerede harcayacak? Cevabı olay oldu...
GİRİŞ 25.08.2020 09:37 GÜNCELLEME 25.08.2020 09:37
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında her yıl olduğu gibi bu yıl da yayınlanan Survivor 2020’nin kazananı olarak açıklanan Cemal Can Canseven, davet edildiği canlı yayın sırasında gerek özel hayatı hakkında gerekse yarışmada süreciyle alakalı samimi açıklamalara yer verdi. Yapılan SMS oylaması sonucuna göre kendisi gibi finalist koltuğuna oturan Barış Murat Yağcı’yı kıl payı geçerek Survivor birinciliğine adını yazdıran Cemal Can Canseven, Star TV kanalında yayına giren ‘’Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’’ isimli programda konuk olarak ağırlanıp kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Çeşme’den canlı yayına bağlanan Cemal Can, Survivor yarışma programından kazanmış olduğu para ödülüyle ne yapacağı konusunda medya gündeminde merak edilen soruya açıklık getirdi.

Barbaros yapımcısıyla el sıkışan Engin Altan Düzyatan sürpriz imajıyla ilgi odağı haline geldi!

 

SURVIVOR ŞAMPİYONU CEMAL CAN CANSEVEN: ''KENDİMİ O KADAR AŞTIM Kİ...''

''Şu an Çeşme’deyim tatilde ailemle birlikte. Survivor sürecinde çok yoruldum, kendimi o kadar aştım ki dinlenmeye ihtiyacım var. Burada herkes beni tanıyor, ben kimseyi tanımıyorum. Dışarda insanlarla sohbet etmek çok güzel, bu pandemi sürecini yaşayamadığımız için nasıl iletişimde olacağımı bilmiyorum insanlarla onu idrak etmeye çalışıyorum.''

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin dört gözle beklediği açıklama! Gümbür gümbür geliyor

CEMAL CAN CANSEVEN YENİ BİR PROJEDE YER ALACAK MI?

Bu zaman kadar hep eğitimini alıp bir şeyler yaptım şarkıcılığın da eğitimini aldıktan sonra oraya yönelebilirim. Survivor bittikten sonra en çok sütlaç yedim. Adada yediğim çok küçüktü. Ama çok keyifliydi yarışma süreci.

SURVIVOR BİRİNCİSİ KAZANDIĞI PARA ÖDÜLÜYLE NE YAPACAK?

Ne kazandığımı bile bilmiyorum şu an çok da umurumda değil. Eğitimimde kullanırım, babama veririm o bilir ne yapacağını.

''AZ SEVDİĞİM, ÇOK SEVDİĞİM İNSAN VARDI...''

Survivor’daki arkadaşlarımdan beşiyle görüşüyorum. Ama benin Survivor’da anlaşamadığım insan yoktu. Az sevdiğim, çok sevdiğim insan vardı. Yarışma boyunca kimsenin kalbini de kırdığımı düşünmüyorum. Survivor’da her şeye alışıyorsun. Benim alışamadığım tek şey özlemdi. Ailemi, arkadaşlarımı çok özledim

''HERKESİ ÖRGÜTLEYİP ADIMIN YAZILMASINI İSTEDİM...''

Survivor’daki sessizliği inanılmaz özlüyorum. Kendimizi dinleyebiliyorduk, kendimizle oturup saatlerce sohbet edebiliyorduk şu an bunu yapamıyorum. Bir ara Survivor’da kötü bir dönem geçirdim. Çünkü oraya gelen karakterlerin çoğu dışarıda benim hiç arkadaşlık yapmadığım karakterlerdi. Orada bir geçiş süreci yaşadığımın farkında değildim. Psikolojik olarak yıpranmıştım. Konsey gecesi herkesi örgütleyip adımın yazılmasını istedim. Ada konseyinde de adım çıktı. Sonra seyircilerden gelen SMS'lerle potadan çıktım. Dışarıda bu kadar destekleyen olduğunu bilmiyordum. "

''O CÜMLE BENİM İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLDU!''

"Yarışmacılara haksızlık olmasın diye konseyde ‘kendi gönül rızamla ayrılmak istiyorum’ tarzı bir konuşma yaptım. Acun abi ‘buradaki 8 kişinin hakkını değil buraya gelmek isteyen milyonların hakkını yemiş olacaksın’ dedi. O cümle benim için bir dönüm noktası oldu."

YORUMLAR 23
  • Ela 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakkıyla aldı
    Cevapla
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Hak etti aldı
    Cevapla
  • akil kupu 3 yıl önce Şikayet Et
    evet dogru soyluyon zeynep
    Cevapla
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnışlıkla şikayet et butono bastım pardon
    Cevapla
  • Kubilay 3 yıl önce Şikayet Et
    Pardon yok :)
    Cevapla
  • Sena 3 yıl önce Şikayet Et
    "Yaw size ne onun ödülü değilmi ne yaparsa yapsın bi ona karismadiginiz Kaldı."
    Cevapla
  • Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaibeli şampiyonluk inandırıcı olmadı acun da bu hileli şampiyonluğun baş kahramanı o akşamdan itibaren kanal 8 izlemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!