Çukur'da favori gösterilen oyuncunun dizideki senaryosu bitti mi: Olay olacak iddia!

Aradan geçen uzun bir zamanın ardından çekim hazırlıklarına kaldığı yerden tekrardan başlayan Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda eksilme yaşanacağına dair iddia ileri sürüldü. Önümüzdeki sezonda Çukur dizisinde yeni bir döneme geçiş yapılarak bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının özellikle altı çizilirken Azer rolünü üstlenen Cihangir Ceylan’a başka bir diziden teklif geldiği konuşulmaya başlandı.

Çukur'da favori gösterilen oyuncunun dizideki senaryosu bitti mi: Olay olacak iddia!
Çukur'da favori gösterilen oyuncunun dizideki senaryosu bitti mi: Olay olacak iddia!
GİRİŞ 17.08.2020 23:40 GÜNCELLEME 17.08.2020 23:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Dört sezon boyunca gerek televizyon ekranlarındaki yüksek izlenme oranlarıyla diğer dizi projelerinin önüne geçen gerekse sosyal medya platformunda kullanıcılar tarafından konuşulmaya devam eden Çukur dizisiyle ilgili ayrılık iddiası gündeme oturdu. Bilindiği üzere Korona Virüsü salgınından etkilenerek çekimleri durdurma kararı alıp erken sezon finali yapmak durumunda kalan Çukur dizisinin yeni sezon çekimleri normalleşme dönemine geçiş yapılmasıyla beraber yeniden başladı.

 

Fox TV’nin Yasak Elma dizisi hedef tahtasına oturtuldu! Eleştiriler çığ gibi büyümeye başladı

Zaman zaman toplumsal farkındalığı artıracak projelerde aktif bir şekilde yer almasıyla dikkat çekip kamuoyunun takdirini kazanan Çukur dizisinde oynadığı Azer karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Cihangir Ceylan’ın senaryo icabı hayatını kaybederek yeni sezonda projeye veda edeceği iddiası dolaşmaya başladı.

Survivor'da zafer elde eden Cemal Can, yarışmadan aldığı parayla ne yapacak? İlginç yanıt verdi

AY Yapım imzasıyla her Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında tutkunlarını ağırlayan Çukur dizisinin sevilen oyuncusu Cihangir Ceylan’ın Alevlerin Ardından isimli farklı bir dizi projesinden teklif geldiği konuşulan iddialar arasında yer almaktadır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sonlanmasının esas nedeni? Yayın hayatını işte bu sözle noktaladı!

Çok kısa bir zaman içerisinde üstlendiği Azer karakteriyle izleyici kitlesinin sempatisini kazanan yetenekli oyuncunun tercihini hangi diziden yana kullanacağı ya da Azer karakterini Çukur dizisinin ekibinden ne şekilde çıkarılacağı da ilerleyen günlerde kesinlik kazanacak.

Yasak Elma'da olaylar kopma noktasında! Başroldeki ismin ayrılması seyircinin yüzünü güldürmedi

YORUMLAR 9
  • Altynay 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayir cikmasin cukura renk katmisti ne olur cikarmayin harcamayin bi daha boyle roldeki karakteri dizide bulamayiz ne olurrrrr
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Çukur dizisi mahalle kabadayılığını normalleştirmeye çalışan, ezik ergen oğlanları şiddete iten bir dizi olarak etkiliyor....ne yazık ki bunlara dur diyebilecek bir RTÜK olmadığından yanlışlar uzun süredir ekranlarda dönüyor...yazık, çok yazık....şiddete karşıyız diye çıkıp bağırmasın hiç kimse....
    Cevapla
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Ceyhan o ceylan olsa duramazsın
    Cevapla
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de soyadını doğru yazabilseydiniz iyi olacaktı.
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükür dizi film izlemiyorum. amaç ne neye fayda, değer, katkı saglıyor. adam öldürmek, racon kesmek, mafya vari hareketlerden başka birşey degil....
    Cevapla
  • Beyaz Gece 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiki izlemiyorsun maşallah bide izlesen demek senaryoyu sen yazardın konuyu benden iyi biliyosun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki