MasterChef Türkiye'deki yolculuğu noktalandı! Artık rakiplerinin arasında olup yarışamayacak...

Şeflerin belirlemiş olduğu ölçütlere uygun bir şekilde hareket ederek elinin lezzetine güvenenlerin yarıştığı MasterChef Türkiye'de hem şefleri hem de yarışmacılara hüzün rüzgarı estiren bir hadise yaşandı. MasterChef Türkiye'ye katıldığı ilk günden beridir kendine özgü üslubuyla farklı bir renk katan Dilara Türüt, kendi iradesiyle yarışmadan çekilmek istediğini açıkladı.

MasterChef Türkiye'deki yolculuğu noktalandı! Artık rakiplerinin arasında olup yarışamayacak...
MasterChef Türkiye'deki yolculuğu noktalandı! Artık rakiplerinin arasında olup yarışamayacak...
GİRİŞ 15.08.2020 18:41 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yarışmacıların zamanı verimli bir şekilde kullanıp belirtilen esasları karşılayacak biçimde lezzetli ikramlarda bulunabilmek açısından tüm hünerlerini ortaya koyduğu MasterChef Türkiye'de hüzün dolu dakikalar ekranlara taşındı. Bir süredir şeflerin karşısına arzu ettiği gibi yemeklerle çıkamayan ve hedeflediği başarıyı ne yaparsa yapsın bir türlü yakalayamayan MasterChef Türkiye yarışmacısı Dilara Türüt, duygusal açıklamalarıyla gerek şefleri gerekse diğer yarışmacı isimleri hüzünlendirdi.

Sen Çal Kapımı 6.bölüm fragmanı: Kol kanat geriyor! Desteği ve ilgisiyle sarıp sarmaladı...

Yarışma esnasında bütün cesaretini toplayıp dobra bir şekilde kendi öz eleştirisinde bulunmayı ihmal etmeyen Dilara Türüt kendi kaderini etkileyecek bir karara imza atarak MasterChef Türkiye programına veda etmek istediğini belirtip büyük hayalini gerçekleştirmek için kendisini geliştireceği zamana kadar bekleyeceğini sözlerine ekledi. 

Yasak Elma'da sabır taşıran sahne! Olayların gidişatı akıllara durgunluk veren noktaya geldi...

Mutfak konusunda sahip olduğu bilginin ve tecrübenin şu an için henüz yeterli olmadığının özellikle altını çizen MasterChef Türkiye yarışmacısı Dilara Türüt,hazırlanma sürecine girerek iyi bir performans gösterebileceğini düşündüğü anda tekrardan yarışmacıya katılmak istediğini ifade etti.

Diriliş Ertuğrul'u takip eden yabancılar övgülerini art arda sıraladı: Şaşkına çeviren itiraf..

Hiç beklenmedik bir anda hayrete düşüren açıklaması üzerine gerek jüri üyeleri gerekse yarışmacı isimler neye uğradığını şaşırırken stüdyoda duygular sel olup taştı. Başarılı bir performans sergileyip final turuna geçmeye hak kazanan Kayhan ise, veda etme kararı alan arkadaşının arkasından gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef Türkiye'de ''Olacak iş değil'' dedirten aksilik! Yayında ruhsal çöküntü yaşadı...

''NORMALDE KESİNLİKLE BUNA MÜSAADE ETMEYİZ!''

Şef Mehmet Yalçınkaya ise aldığı bu kararı saygıyla karşılayarak, "Normalde biz kesinlikle buna müsaade etmeyiz, bizim kurallarımız var. Ama eleme turlarında olduğumuz için senin tercihin. Önünde uzun bir yol var" şeklinde ifadelere yer verdi.

''KENDİ ADIMI DAHA DA FAZLA DÜŞÜRMEDEN...''

Dilara Türüt, "Şefim ben daha fazla devam etmek istemiyorum. Ben bu meslekte ilerlemek istiyorum ama kendi adımı daha da fazla düşürmeden, sizin de izniniz olursa devam etmek istemiyorum. Kurtlar sofrası burası. Hem mutfak bilgim, hem de duygusal olarak kendimi geliştirip öyle gelmek gerekiyormuş. Kendimi daha iyi geliştirip, daha sonra tekrar karşınıza çıkacağım" sözleriyle ayrılık kararını duyurdu.

YORUMLAR 6
  • birol 3 yıl önce Şikayet Et
    mendil elimde hazır bekliyordum, dağıldım
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah ne yazık olmuş tüh.
    Cevapla
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Orada kaybetmekte var kazanmakta; lakin yarışmadan çekilmek gibi bir azimsiz seçim, devam eden hayatında büyük rol oynayacaktır. Savaşmaktan vazgeçenler, esaret altında kalmaya layıktırlar.
    Cevapla
  • serhan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar lüzumsuz bir şey için ne kadar lüzumsuz bir haber
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    imzaliyorum...yorumun cuk diye oturmus...
    Cevapla
  • hafız 3 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyordun? ülkenin gerçeklerinden mi bahsedilseydi? cehape zihniyeti işte!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler