Sen Çal Kapımı 9.bölüm 2.fragmanında şaşırtıcı hamle: ''Hiç yapmayacağım bir şeyi yapıyorum!''

Sen Çal Kapımı 8.bölümde; İnsanlara karşı sonsuz güvensizliğinin faturasını istemeden de olsa Eda'ya kesen Serkan sert tutum ve davranışlarının önüne geçemeyerek baltayı taşa vurdu. Sen Çal Kapımı son bölümde; Hatasının geç de olsa farkına varıp başını taşlara vurmaya başlayan Serkan kendini ezdirmeyen Eda'yla ilişkisine gölge düşürmemek adına buzları acilen eritmeye koyuldu. Sen Çal Kapımı 9.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 07.09.2020 15:23 GÜNCELLEME 07.09.2020 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sen Çal Kapımı son bölümde; Büyük bir krizin tam ortasında kalması sonucunda öfkesini kontrol edemeyip tamamen raydan çıkan Serkan, mantığını devre dışı bırakıp tüm bu olanlarının sorumlusunu Eda olarak görmesi olayların fitilini ateşledi. Sen Çal Kapımı son bölümde; İş arkadaşları ön yargılarının kurbanı olup Eda'yı günah keçisi olarak ilan ederek gurur kırıcı sözler sarf eden Serkan'ı ayıplarken, duydukları karşısında buz keserek adeta yerin dibine giren Eda ise ona karşı gardını alarak uzaklaşmanın bin bir türlü yollarını aradı. Aradan belirli bir zaman geçtikten sonra duygularını bir kenara bırakıp mantığıyla hareket etmeye başlayan Serkan, kendisini hızlıca toparlayıp içten içe Eda'ya karşı haksızlık ettiğinin ve üzerine bir hayli yüklendiğini bilincine varmasının ardından Sen Çal Kapımı 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Yaşanan her şeyi arkasında öylece bırakarak Serkan'la olan ilişkisine son vermeyi kafasına koyan ve gururunun asla bu şekilde ayaklar altına alınmasına müsaade etmeyen Eda, nişan yüzüğünü ona teslim ederken aldığı ''Gitme!'' yanıtına rağmen terk etmesinin ve üzerine aslından en başından itibaren kimin suçlu olduğunu gün yüzüne çıkararak kendini aklamasının akabinde Sen Çal Kapımı 9.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

SEN ÇAL KAPIMI 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve yapımcılığında Asena Bülbükoğlu'nun yer aldığı, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayına giren Sen Çal Kapımı 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM FRAGMANI...

 

 

SEN ÇAL KAPIMI 8.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu Sen Çal Kapımı 9.bölümü 9 Eylül Çarşamba tarihinde Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 1
  • çağdaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Milleti diziyle maçla oyalayınki büyük İsrail kurulsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!