Yasak Elma 77.bölüm 2.fragmanı: Dev kapışmanın galibi kim olacak? Zafer naraları atmaya başladı

Yasak Elma 76.son bölümde; Komploya kurban gittiğini belirten Şahika, suçsuz olmadığını ispat edecek herhangi bir delil bulamadığı için günah keçisi olarak ilan edildi. Yasak Elma son bölümde; Şahika, Ender'in Argun şirketinde yüzde on değerinde hisse sahibi olduğu gerçeğini itiraf ederken, sırrını şimdiye kadar kendisinden sakladığı için Kaya ile aralarında soğuk rüzgarlar esti. Yasak Elma 77.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.09.2020 15:05 GÜNCELLEME 21.09.2020 15:05

Yasak Elma son bölümde; Gizli operasyonu yürüten kişinin kimliği araştırılmaya başlanırken Ender ise Şahika'nın dümen çevirdiğini düşünerek suçlamada bulunması üzerine altta kalmayıp atağa geçen Şahika sırrını gün yüzüne çıkardı. Yasak Elma 76.son bölümde; Kendinden emin tavrıyla bu olayın sorumlusunun olmadığının özellikle altını çizerken, Halit ise işin peşini bırakmayacağı ve önünde sonunda gerçeğe ulaşacağını vurguladığı esnada suçlu olarak ilan edilen Şahika bilinmeyen gerçeği ortaya döktü. Diğer taraftan önemli bir yol ayrımında kendini bulan Yıldız ise Halit'in gerçekleştirdiği evlilik teklifini kabul edip etmemek noktasında kararsızlık yaşarken, diğer taraftan Kerim'in samimiyeti ve ilgisinden bir hayli etkilendiği için seçimini hangisinden yana kullanacağına dair aklının allak bullak olmasının ardından Yasak Elma 77.bölüm fragmanı bekleniyor. Ne yaparsa yapsın Kerim'in duygularına daha fazla karşı koyamayan ve mantığını bir kenara bırakıp kalbinin sesini dinleyerek hareket etmeye başlayan Yıldız'ın tercihini yapıp onunla yepyeni bir başlangıç yapmaya karar verirken, Şahika'nın ise yerinde durmak nedir bilmeyerek Yıldız'ın mutluluğuna gölge düşürmeye çalışmasının akabinde Yasak Elma 77.bölüm fragmanı yayında.

Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı! İmkansızlaştırdı: Tüm ihtimalleri ortadan kaldıracak girişim!

YASAK ELMA 77.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek ikilisinin kaleme aldığı, yönetmenliğinde Neslihan Yeşilyurt’in bulunduğu ve yapımcılığında ise Fatih Aksoy’un yer aldığı MED Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her pazartesi akşamı seyircisinin karşısına çıkan Yasak Elma 77.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 77.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ve Barış Aytaç gibi oyuncu isimlerin üstlendiği Yasak Elma 77.bölümüyle 21 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisini entrika dolu sahneleriyle ağırlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço