Kurtlar Vadisi ile yıllar öncesine yolculuk yapacaksınız: Polat Alemdar'dan sevindiren gönderi!

Uzun yıllar boyunca Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakteriyle özdeşleşen oyuncu Necati Şaşmaz'dan hayranlarını heyecanladıran bir paylaşım geldi. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi, tekrar ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadi’sinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile bir fotoğrafını paylaşan Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya dizinin ekranlara dönüş tarihini açıkladı.

Kurtlar Vadisi ile yıllar öncesine yolculuk yapacaksınız: Polat Alemdar'dan sevindiren gönderi!
Kurtlar Vadisi ile yıllar öncesine yolculuk yapacaksınız: Polat Alemdar'dan sevindiren gönderi!
GİRİŞ 22.09.2020 16:27 GÜNCELLEME 22.09.2020 16:27
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Aradan seneler geçmiş olmasına rağmen halen aynı tazeliğiyle yankılarını hissettirmeye devam eden ve yayına girdiği dönem oyunca yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Kurtlar Vadisi dizi projesinin başrol oyuncusundan heyecan düzeyini yükselten bir paylaşım geldi.

Gerek oyuncu kadrosunda yer alan usta isimlerin sergilediği başarılı performansıyla gerekse aksiyon ve gerilimin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle televizyon ekranları uzun soluklu yapımlar arasına kazınan Kurtlar Vadisi oyuncusu Necati Şaşmaz çok konuşulacak bir gönderiye imzasını attı.

Menajerimi Ara 5.bölüm fragmanı: Restini çekip meydan okuyor! ''Ben senin gibi olmayacağım!''

 

Tahir Karakaya, aktif biçimde kullandığı sosyal medya platformunda yayınladığı fotoğraf karesinde; Kurtlar Vadisi ekibine adını altın harflerle yazdırarak burada üstlenmiş olduğu Polat Alemdar rolüyle bütünlük kazanan Necati Şaşmaz'la görüştüğünü ifade etti. Tüm bunların yanı sıra toplamda on üç yıl süresince televizyon ekranlarında seyircisini ağırlayan Kurtlar Vadisi yapımının 2022 tarihinde ekrana dönüş yapacağını vurgulayarak hemen sonrasında yıl konusunda espri yaptığını sözlerine ekledi. 

Çukur 96.bölüm fragmanı: Köklü değişimin kapılarını aralamaya hazırlanıyor! Kolları sıvadı...

Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı: Çileden çıkardı! Ellerinden kayıp gidince kan beynine sıçrıyor

KURTLAR VADİSİ DİZİSİ EKRANA DÖNÜYOR PAYLAŞIMI HEYECANLANDIRDI!

Tahir Sarıkaya sosyal mecra hesabı Instagram üzerinden usta oyuncu Necati Şaşmaz'la çekildiği fotoğraf karesini yayınlayarak, "Dostum Necatı̇ Şaşmaz ile 2022 yılında başlayacak Kurtlar Vadı̇sı̇'ni konuştuk" şeklinde ifadelere yer verdi ve paylaşıma "Ama yıl konusunu espiri yaptım arkadaşlar." sözleriyle cümlesini tamamladı.

YORUMLAR 74
  • ulaş 3 yıl önce Şikayet Et
    yorumlardan bir hatayı düzeltmek lazım, memati ve abdülhey diziden kendi istekleri ile çıktılar. (memati sert rol üzerime yapıştı artık sert rol istemiyorum dedi (çıktığından beri yumuşak rolde görmedik ya neyse) Şaşmazlar 17-25 sonrası ayrı düştüler, bilmem anlatabildim mi? Vadiyi, isimsizler dizisi kadrosu ile bekliyoruz. !!!
    Cevapla
  • ataberk 3 yıl önce Şikayet Et
    hasret bitsin vadi başlasın. Konjöktörü arka planda olanları bize gösteren bir diziye ihtiyacımız var, aşk dizilerine değil. Tüm Türk Ocaklarına haber verin Kurtlar Vadisi Ateşi yakılsın :) Bosnadan, habeşiştana, filistinden, macaristana..
    Cevapla
  • Coşkun şuekinci 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah ülkemizdeki değişimi görerek ve TRT yapımları kalitesinde bir şeyler yapar
    Cevapla
  • Aha dayıya sor 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün eski oyuncularla istiyıruz
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Muro ekibi olsunya zaza dayı memati abdulhey bütün eski oyuncular içinde olsunyA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu