Sen Çal Kapımı 11.bölüm 2.fragmanı: Yana yakıla ''KAL'' çağrısını başlattı! Durdurabilecek mi?

Sen Çal Kapımı 10.son bölümde; Selin'in dengeleri baştan aşağı değiştirecek radikal bir karar imza atarak Ferit'le hayatını birleştirmek istemesi ortalığı resmen kızıştırdı. Sen Çal Kapımı son bölümde, Hiç hesapta olmayan bir hamle karşısında darmaduman olan Serkan ise aklından düşüremediği Eda'yla başladıkları oyunun bitecek olmasından içten içe endişe duymaktadır. Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 22.09.2020 15:03 GÜNCELLEME 22.09.2020 15:03

Sen Çal Kapımı son bölümde; Duygularını bir türlü açıkça ifade edemeyen ve Eda olmadan asla yapamayıp bulduğu her fırsatta çeşitli bahanelerle soluğu yine onun yanında alan Serkan, tüm bunların karşılıksız olduğunu düşündüğü için kalbinin sesini susturmak zorundadır. Sen Çal Kapımı 10.son bölümde, Eda, bundan sonra Serkan defterini tamamen kapatarak sözleşmenin son bulmasıyla beraber kendine yeni bir yol çizmek istediğini açıkça dile getirirken bu kararının arkasında da onun Selin'e karşı gönlünün halen boş olmadığını zannetmesi yatmaktadır. Selin ise gerçeklerin bizzat farkına varıp Serkan'ın Eda'dan ne yaparsa yapsın vazgeçemediğini bildiği için çaresizce farklı bir çizgiden ilerlemeye başlayıp Ferit ile birlikte nikah masasına oturarak dünya evine girecekleri haberini paylaşmasının ardından Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı bekleniyor. Serkan asıl kaybetmekten korktuğu Eda'yla yeniden omuz omuza verip Selin ve Ferit ikilisinin yuva kurmaması adına engelleme çalışmalarına girişirken; Ferit'e güven duymadığı, şirket için bir tehdit unsuru oluşturacağı ve ona uygun bir kişi olmadığı gerekçesine sığınmasının akabinde Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı ekranda. Gitmek isteyen birine dur dememeyi hayat prensibi olarak edinen ve zamanında kalbini çok kırdığı için kalmasını istemeye cesareti olmayan Serkan'ın esasında iç dünyasında fırtınalar koparak derin bir üzüntü içerisine girmesinin sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

Menajerimi Ara 5.bölüm fragmanı: Taşı gediğine koyup sus payı verdi! Gümbür gümbür geliyor...

SEN ÇAL KAPIMI 11.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve yapımcılığında Asena Bülbükoğlu'nun yer aldığı, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayına giren Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEN ÇAL KAPIMI 11.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu Sen Çal Kapımı 11.bölümü 23 Eylül Çarşamba tarihinde Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü