Mucize Doktor 30.bölüm 2.fragmanı: Göz göre göre kendini ölüme terk ediyor! Mani olabilecek mi?

Mucize Doktor son bölümde; Diğer insanlarla eşit koşullar altında yaşamak isteyen Ali aldığı hayati kararın bedelini ağır ödedi. Mucize Doktor 29.son bölümde, Hastanenin kazan dairesinde infilak eden patlama sonrası Kıvılcım'ın bedeninin çok büyük kısmında üçüncü derece yanık oluştu. Yol ayrımına giren Ali ameliyat masasında annenin yerine bebeğin hayatını kurtarmasının akabinde Mucize Doktor 30.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 22.09.2020 15:09 GÜNCELLEME 22.09.2020 15:09

Mucize Doktor 29.son bölümde; Çok uzun bir zamandır arzu ettiği gibi bir yaşam sürebilmek ve tıpkı çevresindeki kişiler gibi muamele görmek için can atan Ali, ilk etapta kendisine ön yargıyla yaklaşılmasına rağmen amacına ulaşmıştır. Mucize Doktor son bölümde, Yoluna her defasında caydırıcı engeller çıkmış olsa bile inancından ve umudundan hiçbir şey kaybetmeyen Ali, hem iş ve arkadaş sahibi olduğu için hem de karşısına öz ağabeyi bir insan çıkmasından ötürü mutluluğun demlerindedir. Hastaneye ansızın giren bir suçlunun önce Nazlı'yı yaralayarak yerde baygın bir vaziyette yatmasına sebebiyet verirken bir sonraki aşamada karnında bebeğini taşıya Kıvılcım'ı rehin olarak tutmasının ardından Mucize Doktor 30.bölüm fragmanı bekleniyor. Güvenlik görevlilerinin ve yetkili kişilerin kendisini bulmaması adına hastanenin yöneticisi Kıvılcım'la beraber kendini kazan dairesine kapatırken hiç beklenmedik bir anda bulundukları yerde korkunç bir patlama gerçekleşmesinin akabinde Mucize Doktor 30.bölüm fragmanı yayınlandı. Ortalık yangın yerine dönerken evladını kucağına almak için gün sayan Kıvılcım'ın vücudunda ciddi oranda yanık oluşup adeta tanınmaz hale gelirken acilen alındığı ameliyathanede Ali'nin yaptığı kritik seçimle beraber yaşamını yitirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kilit oyuncusu sürpriz dizisiyle geliyor! Teklifi kabul etti..

Diriliş Ertuğrul'un başarılı kadın oyuncusundan sürpriz proje! Yeni dizisiyle ekrana dönüyor...

 

MUCİZE DOKTOR 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

MUCİZE DOKTOR 30.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 30.bölümüyle 24 Eylül Perşembe tarihinde saat 20:00'da yayına girecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar