Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki hikayesi bitmişti! Hangi dizi projesiyle anlaşma imzaladı?

Ekibe sonradan girmiş olmasına rağmen tutkunlarının favori listesine eklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu Burak Sergen'in yeni dizisi belli oldu. Transfer edildiği projenin dinamik yapısına katkı sağlayarak başarılı sonuçlar kaydeden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Sadakatsiz dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki hikayesi bitmişti! Hangi dizi projesiyle anlaşma imzaladı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki hikayesi bitmişti! Hangi dizi projesiyle anlaşma imzaladı?
GİRİŞ 22.09.2020 16:22 GÜNCELLEME 22.09.2020 16:23

Televizyon dünyasında toplamda beş senedir varlığını sürdüren ve aradan ne kadar zaman geçerse geçsin performansından kaybetmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusunun yeni projesi açığa çıktı. Geçtiğimiz sezonda senaryo gereği Çakırbeyliler'in aleyhine hareket edip tuzağa düşürmeye çalışan ''Feyyaz Meftun'' karakteri Hızır tarafından etkisiz hale hale getirilmişti. Böylece rol icabı masanın kurallarına aykırı davranarak gizli faaliyetlerde bulunan ve çok geçmeden foyası çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Burak Sergen dizinin kadrosundan silinmişti.

Diriliş Ertuğrul'un başarılı kadın oyuncusundan sürpriz proje! Yeni dizisiyle ekrana dönüyor...

Mucize Doktor 30.bölüm fragmanı: Tümör tespit edildi: ''Bu operasyonun risksiz bir tarafı yok''

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCUSU SADAKATSİZ'E TRANSFER OLDU!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz maratonu noktalanan usta oyuncu Burak Sergen'in yeni sezonda başrol üstleneceği dizi projesi netlik kazanarak yayıncı kuruluş ve yapımcı şirket tarafından Sadakatsiz olarak ilan edildi.

Kanal D ekranlarında yayın serüvenine başlangıç yapmaya hazırlanan Sadakatsiz dizi projesi Medyapım ve Mednova imzasıyla izleyici kitlesinin karşısına geçecek. Senaristliğinde Dilara Pamuk ve Kemal Hamamcıoğlu’nun yer aldığı ve yönetmenliğinde ise Neslihan Yeşiltyurt’un bulunduğu Sadakatsiz dizisinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu da transfer edildi.

SADAKATSİZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞMAKTADIR?

Başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği yapımda, birbirinden tanınmış isimler aynı platformda bir araya gelecek. Başarılı bir çıkış yakalamayı amaçlayan dizi projesinin oyuncu kadrosu ise; Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Emir Taro Tekin, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum ve Gözde Seda olarak açıklandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!