Bay Yanlış 13.bölüm fragmanı: Böylesini o bile hayal edemezdi! Gözlerine inanamadı...

Bay Yanlış 12.son bölümde Hedeflerini gerçekleştirebilmek için kendine her yolu mübah gören Tolga, Özgür'ü can evinden vurmaya çalışsa da gafil avlandı. Bay Yanlış son bölümde Ezgi'ye karşı sevgisini kariyerinden bile üstün tutan Özgür, sahipliğini üstlendiği mekanı devretmeyi gözden çıkararak Tolga'yı ters köşeye yatırdı. Özgür'ün sevdiği kadınla hayatını birleştirme kararı aldığı Bay Yanlış 13.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 22.09.2020 15:06 GÜNCELLEME 22.09.2020 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bay Yanlış son bölümde; Tolga, hayatı boyunca kendisine karşı gurur duymadığı babasına varlığını ispatlamak ve sözünü yerine getirmek için kuzeni Özgür'ün sahibi olduğu işletmeyi satın alarak bir an evvel amaçlarına ulaşmayı kafasına koymuştur. Bay Yanlış son bölümde; Özgür'ün en zayıf ve savunmasız yönünü keşfeden Tolga, onu geri dönüşü olmayan kritik bir seçim yapmak mecburiyetine iterken diğer taraftan Ezgi'nin güç duruma düşmesine zemin hazırlayacak planını da vakit kaybetmeden hayata geçirmiştir. Meydana getirdiği krizlerin ucu Ezgi'ye dokunması nedeniyle şirketin geleceğine ilişkin karar alma süreci sancılı geçerken, Özgür hayatındaki olumsuzlukları elinin tersiyle bir kenara fırlatarak yeni mekanı için kolları sıvayıp hazırlıklara koyulmasının ardından Bay Yanlış 13.bölüm fragmanı bekleniyor. Özgür, Ezgi'yle beraber içerisinde engellerin olmadığı sağlam bir gelecek inşa edebilmek ve ilişkilerinin gidişatını kötü yönde etkileyecek tatsızlıklara artık son verebilmek üzere taşın altına elini koyup La Gabbia'daki mekanından vazgeçmesinin akabinde Bay Yanlış 13.bölüm fragmanı yayına girdi.

Kırmızı Oda 4.bölüm fragmanı | Benim rolüm bitti! ''Korkunun ecele faydası yoktur, BİLİRİM!''

BAY YANLIŞ 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Olay örgüsünü Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak senaristlerinin kaleme aldığı, projenin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in üstlendiği ve yapımcılığında da Faruk Turgut'un bulunduğu GOLD Film imzası ile Fox TV kanalında her Cuma akşamı yayına giren Bay Yanlış 13.bölüm fragmanı sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

BAY YANLIŞ 13.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Can Yaman (Özgür Atasoy), Özge Gürel (Ezgi İnal), Fatma Toptaş (Cansu Akman), Serkay Tütüncü (Ozan Dinçer), Sarp Can Köroğlu (Serdar Öztürk), Suat Sungur (Ünal Yılmaz) gibi oyuncu isimlerin yer aldığı Bay Yanlış 13.bölümüyle 18 Eylül Cuma tarihinde saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 2
  • bay yanlış 3 yıl önce Şikayet Et
    süper
    Cevapla
  • Dizi sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Severek izliyoruz bu diziyi.bu stresli dönemde böyle dizilere ihtiyaç var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?