Kuzey Yıldızı 33.bölüm fragmanı: Burnunun direği sızlıyor! Bardağı taşıran son damla: 'BİTTİ!'

Kuzey Yıldızı 32.son bölümde; Şule'nin ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenmesiyle beraber kızlar, annelerini kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissettiler. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde, Derinden sarsan gelişme üzerine ailenin yeniden birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ettiğini gören Yıldız kendi yolunu çizmeye koyuldu. Ekranlarda Karadeniz fırtınası estiren Kuzey Yıldızı 33.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 22.09.2020 15:29 GÜNCELLEME 22.09.2020 15:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Acı gerçeği artık içinde tutamayan ve bunu hem Kuzey'in hem de kızlarının her şey için çok geç olmadan öğrenmesi gerektiğini düşünen Yıldız, Şule'nin ölümcül hastalığını itiraf ederken duygu seli yaşandı. Kuzey Yıldızı 32.son bölümde, Aldıkları talihsiz haberle gözyaşlarına hakim olamayıp yıkıma uğrayan kızlar, hayatlarında belki de en büyük imtihandan geçerken Kuzey ise eski eşine zor zamanında elbette ki desteğini esirgemez. Ailenin birbirine sahip çıkarak kol kanat gerdiğini gören Yıldız ise bu manzarada bir yeri olmayacağını düşünerek hayatında yepyeni bir başlangıç yapmak adına faaliyete geçmesinin ardından Kuzey Yıldızı 33.bölüm fragmanı bekleniyor. Karşısına ne tür engeller çıkarsa çıksın her birine göğüs gererek sevdiğinden ayrı düşmemeye ant içen Kuzey ise Yıldız'ın kendisiyle yollarını ayırmaması için çaba sarf etmesinin ardından Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33.bölüm fragmanı çıktı. Aynı çatı altında yaşamını paylaşarak mutlu bir yuva kurmak istediği adam uğrunda hayalleri, umutları ve ailesini kaybeden Yıldız'ın bu sevda uğrunda daha fazla savaşacak mecalinin kalmazken, Şule ise bitirici vuruşunu yaparak Kuzey ve Yıldız'ın ilişkisine hasara uğratacak hamlede bulundu.

Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı? Test sonuçları belli oldu: Gerçek annesi ortaya çıktı!

Savaşçı 99.bölüm fragmanı: ''En ağır yaptırımı hak ediyorum komutanım!'' Gereği düşünüldü...

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 33.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33.bölüm fragmanı sürprizlerle dolu gelişmeleriyle sahne oldu.

Mucize Doktor 30.bölüm fragmanı Ölümcül hastalığın üstesinden gelebilecek mi? Durumu çok ciddi!

Bay Yanlış 13.bölüm fragmanı: 'Ben Yanmış'ım artık, çıra gibi!' Buralar bizi çok değiştirdi...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33.bölümüyle 26 Eylül Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.

Kırmızı Oda 4.bölüm fragmanı: Yüreklere su serpen haber! İyileşmenin emarelerini gösteriyor...

Menajerimi Ara 5.bölüm 2.fragmanı Keyiften dört köşe oldu! Duyduğu haberle derin bir oh çekiyor

YORUMLAR 4
  • paşamö 3 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir senaryo oluşmassa bu dizi yakında sonlanmak zorunda kalır artık bu platonik aşktan bıktık
    Cevapla
  • ddd 3 yıl önce Şikayet Et
    bağırmayın arkadaşlar sağır yok
    Cevapla
  • izlemiyorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı konu sıkıcı dizi. Konu bulamıyorlar fantasy yok yönetmende.
    Cevapla
  • aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide sıktı artık hep çevirip çevirip aynı konu hep aynı kurgu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!