Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı? Yapbozun parçaları tamamlanıyor! Eksik boşlukları dolduruyor

Çatı Katı Aşk son bölümde köşeye fena halde sıkışan Ateş, Şuayip'e gizli sırrı açıklamak mecburiyetinde kalırken sürpriz şekilde ondan tam destek gelmesi üzerine Ayşen'le derin bir nefes aldı. Çatı Katı Aşk son bölümde Süheyla şans eseri Yasemin & Demir'in herkesten sakladığı vaziyetini görmesi sonucunda nutku tutulup hayretler içinde kalırken ikiliye ecel terleri döktürdü. Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı çıktı mı?

Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı? Yapbozun parçaları tamamlanıyor! Eksik boşlukları dolduruyor
Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı? Yapbozun parçaları tamamlanıyor! Eksik boşlukları dolduruyor
GİRİŞ 22.09.2020 15:33 GÜNCELLEME 22.09.2020 15:33

Çatı Katı Aşk 11.son bölümde; Yasemin, beraber keyifli ve eğlenceli zaman geçirdikleri Demir'in yapmış olduğu jestlere kayıtsız kalmayarak sevgisini kelimelere dökerken sevdiği adamın gönlünü bir kez daha fethetmeyi başardı. Çatı Katı Aşk son bölümde; Gördüklerinin uzun bir süre etkisi altında kalarak olanlara bir türlü inanamayan Şuayip, Ayşen & Ateş ilişkisini herkese açıklamak üzere harekete geçtiği sırada kapana kısılan çift, esasında evli olmadığını ve çatı katına taşınabilmek adına oyun oynadıklarını itiraf etti. Şaşkına uğratan bir yaklaşımda bulunan Şuayip, bu ilişkinin sonuna kadar arkasında duracağını ve kendilerinden desteğini asla esirgemeyeceğini gösterirken neyse ki korktukları başına gelmeyen ikilinin büyük bir yükün altından kurtulmalarının ardından Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı bekleniyor. Çember giderek daralarak Süheyla, Yasemin ve Demir çiftinin aralarındaki yakınlığı görmesiyle adeta buz kesilince yaptıkları ani manevra sonucundan feci krizden ucuz kurtulurken, Şenay'ın örnek incelemelerinden yaptırdığı DNA test sonuçlarına göre Ayşen'in öz çocuğu olduğu gerçeğinin gün yüzüne çıkmasının akabinde Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı yayında mı?

ÇATI KATI AŞK 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Yönetmenlik koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu, senaristliğini Ramazan Demirli, Gökhan Temel, Özgür Ağaoğlu, Şeyda Delibaşı’nın kaleme aldığı yapımcılığını ise Banu Akdeniz'in üstlendiği Çatı Katı Aşk 12.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

ÇATI KATI AŞK SON BÖLÜMDE KISACA NELER OLDU?

 

 

ÇATI KATI AŞK 12.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunu; Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz (Yasemin Çetin) gibi isimlerin oluşturduğu Çatı Katı Aşk 12.bölümüyle 26 Eylül Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında Mia Yapım imzasıyla seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?