Yasak Elma 78.bölüm fragmanı: Gözündeki değeri sıfıra iniyor! Sert kayaya çarptı: Boşanacak...

Yasak Elma 77.son bölümde; Hem aklına hem de duygularına hitap ettiğini düşündüğü Kerim'le beraberlik yolunda adım atan Yıldız, Şahika'nın ustalıkla hazırladığı oyundan habersizdir. Yasak Elma son bölümde, Sahte bir kurgu hazırlayan Şahika, ilişkilerinin başlamadan bitmesi adına elinden geleni ardı koymazken büyük tuzağa düşen Yıldız ise karar değiştirerek herkesi ters köşe yaptı. Yasak Elma 78.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 25.09.2020 01:04 GÜNCELLEME 25.09.2020 01:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yasak Elma son bölümde, Yıldız'ı hayattaki tek gerçeği olarak gören ve yaptığı yanlışı bir an önce telafi etmek üzere bütün olanaklardan faydalanan Kerim'in hazırladığı özel jestle birlikte kullandığı ikna yöntemi başarıyla sonuçlandı. Yasak Elma 77.son bölümde; Yıldız, annesinin en başından itibaren şiddetle karşı çıkmasına ve Halit'ten aldığı evlilik teklifine rağmen duygularının peşinden gitmeye karar verip Kerim'le kendine yeni bir yol çizmişken Şahika da birlikteliklerini sonlandırmak adına aksiyona geçti. Öte yandan Lila ve Yiğit ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ve mutlu bir aile tablosu oluşturabilmek için ilk aşama olan kız isteme sürecinden geçerken, Şahika ise sözde Kerim'le ilişkisi olduğunu ispatlamak adına profesyonel yardım almasının ardından Yasak Elma 78.bölüm fragmanı bekleniyor. Şahika'nın yalanlarının etkisine kapılan Yıldız, bir anlık gafletle sahici olduğunu düşünmesi üzerine seçim değişikliğine giderek Kerim'i tek kalemde hayatından silip atmasının ve evladının babasız büyümesini istemediği için Halit'in sunduğu evlenme teklifine ''Evet'' karşılığını vermesinin akabinde Yasak Elma 78.bölüm fragmanı yayında.

Çukur 97.bölüm fragmanı: Acı gerçeği sonunda itiraf ediyor! Her an kurşunların kurbanı olabilir

Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı: Ok yaydan çıkıyor! Husumet dönemine geçiş yapıldı: Diş bilendi!

 

YASAK ELMA 78.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek ikilisinin kaleme aldığı, yönetmenliğinde Neslihan Yeşilyurt’in bulunduğu ve yapımcılığında ise Fatih Aksoy’un yer aldığı MED Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her pazartesi akşamı seyircisinin karşısına çıkan Yasak Elma 78.bölüm fragmanı ekrana taşındı.

YASAK ELMA 78.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ve Barış Aytaç gibi oyuncu isimlerin üstlendiği Yasak Elma 78.bölümüyle 28 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisini entrika dolu sahneleriyle ağırlayacak.

YORUMLAR 3
  • Ela 3 yıl önce Şikayet Et
    Film 2 saat diyil 6 saat olsa bile keyjfle izlerim
    Cevapla
  • Berfin eye 3 yıl önce Şikayet Et
    En sevdiğim oyuncu şayika
    Cevapla
  • Dogruya dogru 3 yıl önce Şikayet Et
    FAKİR YAPTIMI BAŞIMIZA TAŞ YAGAR ZENGİN YAPTIMI ÖVÜNE ÖVÜNE ANLATILIR. Rütük bu diziyi neden kaldırmıyor anlamadım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı