Sen Çal Kapımı 12.bölüm fragmanı Görenleri imrendirecek müthiş manzara! Kelimeler kifayetsiz...

Sen Çal Kapımı son bölümde; Sözleşmenin son bulmasıyla Eda, kimsenin gölgesi altında yaşamaksızın kariyerini şekillendirmek adına girişimde bulunurken Serkan yolunu kesmeye çalıştı. Sen Çal Kapımı 11.son bölümde, Eda, yurt dışının en iyi okullarından birinde eğitim almaya gitmek üzere yola koyulurken Serkan bir ilke imza atıp sevgisini haykırarak gitmemesi için yalvardı. Sen Çal Kapımı 12.bölüm fragmanı çıktı.

Sen Çal Kapımı 12.bölüm fragmanı Görenleri imrendirecek müthiş manzara! Kelimeler kifayetsiz...
Sen Çal Kapımı 12.bölüm fragmanı Görenleri imrendirecek müthiş manzara! Kelimeler kifayetsiz...
GİRİŞ 25.09.2020 23:24 GÜNCELLEME 25.09.2020 23:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sen Çal Kapımı 11.son bölümde; Görevini tamamlayarak Serkan ile Selin'in tekrardan bir araya gelmesini sağlayıp geleceklerini beraber inşa edebilmeleri için kapı açan Eda, içi kan ağlasa da sevdiği adamdan uzaklaşmayı kesinkes kafasını koymuştur. Sen Çal Kapımı son bölümde, Zamanı giderek daralan Serkan bulduğu her fırsatta anlaşma bitmiş olsa bile hayatından gitmek zorunda olmadığının özellikle altını çizse de Eda, onun Selin'i tercih edeceği yanılgısına kapılarak aralarındaki bağı tamamen kesmek istemektedir. Serkan'ın ardı arkası kesilmeyen ikna çalışmalarına rağmen kararlılığından ve inadından asla ödün vermeyen Eda hiç vakit kaybetmeden burs başvurularında bulunmak için kolları sıvarken, hayatını baştan aşağı değiştirecek bir telefon sayesinde apar topar yurt dışı hazırlıklarına başlamasının ardından Sen Çal Kapımı 12.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan rahatsızlanan Serkan'ın imdadına yetişerek yanı başından bir an olsun ayrılmayıp kendi elleriyle iyileştirmek üzere çaba sarf eden Eda, ona gideceği vakti haberdar etmeden eğitim görmek üzere İtalya'ya gitmek için yola çıkmasının akabinde Sen Çal Kapımı 12.bölüm fragmanı yayında. Son anda Eda'nın çekip gideceğini öğrenen Serkan ise elini çabuk tutarak soluğu anında onun yanında alırken, bu zamana kadar hiç yapmadığı bir şeyi yapıp hem sevgisini itiraf etmesi hem de kalması için dil dökmesinin sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı: Kariyeri tehlike altına giriyor! İşinden kovulması an meselesi

SEN ÇAL KAPIMI 12.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve yapımcılığında Asena Bülbükoğlu'nun yer aldığı, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayına giren Sen Çal Kapımı 12.bölüm fragmanı yayına girdi.

SEN ÇAL KAPIMI 12.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE KISACA NELER YAŞANDI?

SEN ÇAL KAPIMI 12.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu Sen Çal Kapımı 12.bölümüyle 30 Eylül Çarşamba tarihinde Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 4
  • Nesrin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu dizini çok seviyorum çünki hem eğlenceli hem de duyğusal nolursunuz final yapmayın Sizləri çok seviyorum. Serkan Bolat Eda Yıldız❤️❤️
    Cevapla
  • Hatice 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen kapımı çal Çok güzel bir dizi Hem eğlenceli Hem duygusal
    Cevapla
  • Hatice 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğenerek izliyoruz Kesinlikle final yapmasııınnnlaarrr
    Cevapla
  • İstanbul 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülke dizi manyağı oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...