MasterChef Türkiye'de buruk veda: Sınırlarını sonuna kadar zorlasa da elenmekten kurtulamadı!

MasterChef Türkiye stüdyosunda bu hafta yapılan oylama sonucunda Celal Sargül'ün hayallerine veda etmesi hem şefleri ve yarışmacıları hem de ekran başındaki seyircisini hüzünlendirdi. Elenmekten kıl payı kurtulan Barbaros Yoloğlu ise buruk bir şekilde mecarası noktalanan ekip arkadaşını uğurlarken, ''Bazen bir galibiyet alırsın, ama sevinemezsin!'' diyerek duyduğu üzüntüyü paylaştı.

MasterChef Türkiye'de buruk veda: Sınırlarını sonuna kadar zorlasa da elenmekten kurtulamadı!
MasterChef Türkiye'de buruk veda: Sınırlarını sonuna kadar zorlasa da elenmekten kurtulamadı!
GİRİŞ 30.09.2020 22:44 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

27 Eylül Pazar tarihinde TV8 kanalında yayına giren MasterChef Türkiye yarışma programında gerçekleştirilen eleme oyunu sonrasında bu hafta veda eden isim Celal Sarıgül oldu. Yarışmadaki serüveninin son bulacağını öğrenen Celal Sarıgül, jüri üyelerinin karşısında kendini tutamayıp gözyaşlarına hakim olamazken cümlesine ''Sizinle çalışmak çok güzeldi...'' diyerek başladı.

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya ise değerlendirmelerde bulunarak, ''Sen efendi bir adamsın. Geldiğin günden beri bize hiçbir saygısızlık yapmadın. Aslında mesleki anlamda da elinden geleni yapmaya çalıştın. Ama bizim için değerli olan bir şey vardı: Usta-çirik ilişkisiydi. Gördüğüm en efendi adamlardan birisin. Kolay duygulanmayız, güzel bir adamsın. Yolun açık olsun...'' sözlerini kaydetti.

MasterChef Türkiye'ye veda eden Celal Sarıgül ise; ''O kadar değerli şeflersiniz ki, bir baba gibi yaklaştınız bize. Yeri geldi kızdınız, yeri geldi ödüllendirdiniz. Motive ettiniz, çok güzeldi her şey. Keşke biraz daha devam edebilseydim. Güzel şeyler öğrendim, ve bundan sonra da kendimi geliştirmek için her şeyi yapacağım. Çünkü bu mesleği seviyoruz, bu meslekten geçimimizi sağlıyoruz. Bu kadar şef, kusura bakmayın.'' şeklinde ifadelere yer vererek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Celal Sarıgül'ün MasterChef Türkiye'den elenmesine bir hayli üzülerek ne diyeceğini bilemeyen şef Somer Sivrioğlu ise içinden geldiğini söyleyerek kolyesini ona hediye etmesi gecenin en dikkat çeken detayları arasındaki yerini aldı. Ardından, arkadaşlarıyla arasında hiçbir şey olmadığının özellikle altını çizen MasterChef Türkiye yarışmacısı Celal Sarıgül, kimseyle bir alıp veremediğim yok diyerek son noktayı koydu. 

MasterChef Türkiye'nin diğer bir jürisi Somer Sivrioğlu da söz alıp, ''Ben seni iki şeyle hatırlayacağım: Birincisi, kendin elenme pahasına aynı istasyonu paylaştığın yarışmacı Walison'a ilk geldiğinde inanılmaz destek olmanla, hatta şimdi ikinci defa yarışmaya geldiğinde de zaman zaman kendin elenme riskini göze alarak... Bu ancak çok iyi yürekli insanların yapabileceği bir davranış! İkincisi de, ilk hafta neredeyse vazgeçiyordun... Ben yapamıyorum, beceremiyorum. Diğer arkadaşlar benden çok daha iyi diyordun. Bunu dedikten sonra beş arkadaş gitti, sen altı hafta burada son saniyeye kadar çarpıştın.'' sözleriyle Celal Sarıgül'ü güzel düşünceler eşliğinde uğurladı.

YORUMLAR 7
  • Gül çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden birbirlerine sarılıyorlar nerde kaldı sosyal mesafe
    Cevapla
  • İzci 3 yıl önce Şikayet Et
    Master Chef'in format dışarıdan alınma olabilir ama bu programa ,Türkçe isim koyamıyormuyuz . Bazı yerlerde plajlara sahillere bile 'Beach 'yazar olduk bu ne rezalettir !
    Cevapla
  • Herşeye muhalafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Malesef kardeşim malesef herşeyimizi avrupaya uyarlar olduk
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Ohhh maşallah, baş örtüsü diğer taraftan erkeklerle sarmaş dolaş ! Bende bunu anlayamıyorum arkadaş
    Cevapla
  • GERÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    hatırlarsanız Celali o guruba alırken Eray eleme adayı direk potada demişti ve haklı çıktı ve elendi
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyredilsin diye yapmadıklarını bırakmadılar. Şükür seyretmiyorum. Yarışmadan ziyade show programı, yetenek metenek hak getire, yumurta kıramayanı seyredilir diye ekrana çıkarıyorlar.
    Cevapla
  • seko 3 yıl önce Şikayet Et
    sen çık 2 yumurta kır bakalım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...