Kırmızı Oda'da tüyler ürperten ölüm! Korkutucu olayı öğrenenlerin ağzı bir karış açık kaldı...

TV8'de yayın hayatına başlangıç yapan Kırmızı Oda dizi projesinde oyuncu Evrim Alasya'nın üstlendiği Meliha karakterinin kızının ölüm hikayesi yürekleri dağladı. Zorlayıcı koşullar altında hayatını idame ettiren Meliha karakterinin kızı Melek'in geçmişte başına gelen korkunç hadise Kırmızı Oda dizisinin psikoloğunu da gözyaşlarına boğdu.

GİRİŞ 30.09.2020 22:47 GÜNCELLEME 30.09.2020 22:47
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

TV8'de geçtiğimiz haftalarda ekran macerasına giriş yapan Kırmızı Oda dizi projesinde Meliha karakterinin acıklı yaşam öyküsü gözler önüne serilirken, geçmiş dönemde ''Keşke ölsem de kurtulsam ben bu evden'' diyerek isyan eden kızı Melek'in ansızın meydana gelen yangında son nefesini verdiği ortaya çıktı. 

Kırmızı Oda dizisinde Evrim Alasya'nın oynadığı Meliha karakteri; ''Şimdi anladın mı doktorum, hayat bana ne etti! Acının en büyüğünü verdi bana, evlat acısı verdi... 16 yaşındaki gül gibi kızım cayır cayır yandı'' diyerek fergat figan çektiği derin üzüntüsünü paylaştı.

MasterChef Türkiye'de şefleri & yarışmacıları derinden üzen veda: Macerası tamamen noktalandı!

 

Yürek burkan hikayeyi sonuna kadar dinleyen psikoloğu uzun bir süre söylediklerinin etkisinde kalıp gözyaşlarına hakim olamazken, Meliha karakteri ise kendisine daha önce neden bu hikayeyi paylaşmadığına da açıklık getirerek; ''Söyleyemedim, dilim varmadı be doktorum!'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Ardından kızı Melek'in trajik ölüm hikayesini detaylandırarak anlatmaya başlayan Meliha, Eskiden bizim oturduğumuz giriş katındaki daire... Yaşlı bir kadınla, alkolik oğluna kiraya vermiştik. Gece her ne olduysa orada başlamış yangın. Adam fitil gibi sarhoş, kadın ihtiyar... Önce fark edemediler herhalde, halbuki yangın apartmanı sarmış. Alevler apartmanı sarınca gece yarısı hep beraber fırladık yataklarımızdan. Yangın aşağıdan başladığı için merdivenlerden inemedik, alev yolları kesmiş. İtfaiye gelene kadar da...''  açıklamasını yapıp benim yüzüm şimdi güler mi diyerek içindeki sızıyı haykırdı. 

YORUMLAR 30
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Açık saçık dizileri izlerken çoluk çocuğun ahlaki bozulurken hiç bişey olmuyoda sağlığınıza böyle dizileri izleyince mi sağlığınız bozuluyor çok şaşırdım.
    Cevapla
  • Saadet 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru yazmışsın kardeşim
    Cevapla
  • Zekiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum
    Cevapla
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseye evlât acısı yaşatmasın..izlerken göz yaşlarıma hakim olamadım :((
    Cevapla
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Kız ölmedi merak etmeyin
    Cevapla
  • Sevilay 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet bende bu iki diziyi çok beğendim en azından biseyler anlatmaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • Melissa 3 yıl önce Şikayet Et
    Anne baba olmuşlar ama Rabbim bize çok sağlıklı iki kız çocuğu verdi diye şükretmek yerine ergenlik döneminde ki bir çocuğunu aşağılayan anne baba olmuşlar maalesef.Ve coçuğun bedduası tutmuş ve yangında vefat etmiş; gerçekten durum içler acısı.Anne baba olmak önemli değil sanırım bir çocuğu evladı nasıl kendine, topluma,Rabbimize nasıl faydalı yetiştirmek daha önemli .
    Cevapla
  • Kbrzeynp 3 yıl önce Şikayet Et
    Kızı ölmüyor o gece yangin çıkmadan once sevgilisiyle bulusmaya gidio döndüğünde yangini goruyor sevgilisiyle saklaniyor ve kaçıyor ailesi öldü saniyo. Kiz o gunden sonra pavyonlarda çalışıyor hayat kadini oluyor. Sonra yollari gülseren hanimla kesişiyor falan falan .
    Cevapla
  • Kübra 3 yıl önce Şikayet Et
    Yargılamak da bu kadar kolay olmamalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!