Uyanış Büyük Selçuklu dizisi kalitesiyle birincilik tahtına oturdu! İzleyenleri mest eden sahne

Selçuklu döneminde meydana gelen hadiselerin etkileyici bir performansla TRT1 ekranına taşındığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yayın yolculuğunda yürümeye başladı. Uyanış Büyük Selçuklu, dizi severlerin beğenisine sunulduğu ilk bölümüyle sosyal medya platformunda en fazla adından söz ettiren konular arasına yerleşerek iddialı bir çıkış yakaladı.

GİRİŞ 30.09.2020 22:41 GÜNCELLEME 30.09.2020 22:42
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İzleyici kitlesinin bir an evvel yayın hayatına başlangıç yapması adına pür dikkat kesilerek bekleyişe koyulduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizi projesi 28 Eylül Pazartesi tarihinde ilk bölümüyle TRT1'de ekranına geldi. Yayıncı kuruluş tarafından paylaşılan tanıtım fragmanları dahi geniş çapta seyirciye ulaşarak yoğun ilgi gören Uyanış Büyük Selçuklu 1.bölümü, hafızalarda kalıcı bir iz bırakacak sahneleriyle kendine çekmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcıları, diziyi takip altına aldıktan hemen sonra duygu ve düşüncelerini dile getirerek övgü dolu sözlerde bulunmayı ihmal etmezken son bölümün akabinde duyurulan yeni bölüm fragmanı da unutulmaz dakikalar yaşattı.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU NEDİR?

Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Gazi rolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinin senaristliğinde bulunan Serdar Özonalan'ın kaleme alacağı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi şimdiden dizi tutkunlarının ilgi odağı haline haline geldi. Özel platoda çekimleri gerçekleştirilen TRT1 Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi Selçuklu İmparatorluğu dönemini aktaran konusuyla seyircisini yeni yayın döneminde her Pazartesi akşamı ağırlamaya devam edecek. Tüm bunların yanı sıra Haşhaşiler’in sebebiyet verdiği terörün de içinde olacağı Uyanış Büyük Selçuklu yapımında, Selçuklu devletinde çeşitli nedenlerden ötürü meydana gelen taht savaşları da farklı bir bakış açısından ele alınacak.

 

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCU KADROSUNDA HANGİ İSİMLER VAR?

Sultan Melikşah'ın yaşamının konu olarak işleneceği ve tarihsel sürece ışık tutarak tutkunlarının bilgi düzeyini artıracak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer almaktadır.

YORUMLAR 57
  • Mehmet akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi bu kadar güzel olabilir. Keyifle izledik ve izlemeye devam edeceğiz .Ümit ediyoruz inşallah Gençlik ve gelecek nesil bu güzel dizilerle toparlanıp biraz olsun gerçek tarihi ile aslına döner. Dizide Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarih dizisi trt de izlenir.. Bence on numara bir film boyle dewam eder insAllah
    Cevapla
  • Atakan. 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir büyük film yapıyorsun şu baş röle koyduğun adama bak yuh yani 48 kilo bunun neyine bakayım baş rol oyuncusu insana güven vermesi lazım bir çuval incir çöpe gitmiş filmin ömrüde adamın boyu kadar olur.
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaman sumo güreşçileri oynayalım dizide hayatında Bruce Lee Jackie Chan hepsi iriyarı değil ama çevik sadece cusseyle güç olmaz film on numara eleştirmek için mevzu aramayalim
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    En haklı yorum bu olsa gerek
    Cevapla
  • Dede Selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa bir diziyi heyacan ve gurururla izledim. Kişisel karekterimizi islah edecek ve kuvvetlendirecek bir senorya,oyoncular ve çekim maaşallah,müthiş.Bilhassa çocuklarımıza,gençlerimize ısrarla izletelim diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Kuruluş osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Başrol kötü kadınlar itici melişahın annesi olan kadın kötü nerde hayme ana nerde bu kadın müzikleri kurtlar vadisi ne benzemiş bir yerden Polat alemdar çıkacak sandım müzikleri berbat kuruluş ve diriliş müzikleri çok çok güzeldi
    Cevapla
  • sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    20 dk dayanabildim kapadım. Bu Sencer nasıl Melikşah ın oğlu olur? nasıl birden büyüdü ) aynı yaşıtlar ve baba oğullar!
    Cevapla
  • Uyanıâ 3 yıl önce Şikayet Et
    Aradan 18 yıl geçti büyüyecek yani.Babasi daha genç adam 11 yaşında evlenmiş.Sadece mantık hatası olarak 18 yıl geçtiği için 5 kilo filan alsa sakalini biraz kir yapsalar olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer