Masumlar Apartmanı dizisi yazarı Gülseren Budayıcıoğlu derin üzüntüsünü paylaştı: 'Hırpalandım'

TRT1 ekranlarında dramatik öyküsüyle adeta yüreklere ilmek ilmek işleyen dizi projesi Masumlar Apartmanı yazarından daha önce duymadığınız itiraf geldi. Gerek ekibin içerisinde yer alan yetenekli oyuncularıyla gerekse duygulara hitap eden yaşam hikayesiyle izleyici kitlesini televizyon başına toplayan Masumlar Apartmanı yapımının yazarı Gülseren Budayıcıoğlu çarpıcı açıklamalara imza attı.

Masumlar Apartmanı dizisi yazarı Gülseren Budayıcıoğlu derin üzüntüsünü paylaştı: 'Hırpalandım'
Masumlar Apartmanı dizisi yazarı Gülseren Budayıcıoğlu derin üzüntüsünü paylaştı: 'Hırpalandım'
GİRİŞ 06.10.2020 22:59 GÜNCELLEME 06.10.2020 22:59
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı eserlerinden senaryoya dökülerek oluşturulan dizi projeleri televizyon dünyasına son dönemlerde apayrı bir soluk getirdi. Star TV kanalında ilk kez 2017 senesinde yayına girmeye başlayan İstanbullu Gelin yapımıyla başlayan bu serüven bilindiği üzere TV8 kanalında geçtiğimiz sezonda ekran hayatına merhaba diyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle devam etti. Ardından yeni yayın dönemi itibariyle izleyicilere bambaşka bir dizi deneyimi yaşatan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizi projelerinin ciddi izlenme oranlarıyla rakiplerini ezip geçmesiyle Gülseren Budayıcıoğlu en çok konuşulan isimler arasına yerleşti. Özellikle TRT1 kanalında yakın bir zaman önce seyircisinin huzuruna geçen ve oyuncu kadrosunda da Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi yıldızı parlayan isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu'dan ilk defa duyacağınız itiraf geldi.

İşte, Gazeteci Ayşe Arman'ın kendisine yöneltmiş olduğu soruları yanıtlayan Masumlar Apartmanı dizi projesinin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu'nun çarpıcı itirafları...

*Ne dersiniz? İnsanlar meşhur olmanızdan ve çok para kazanmanızdan mı rahatsız?

Benim bir Instagram sayfam var, herkes gibi ben de kendi çapımda oradan bir şeyler paylaşıyorum. Genellikle olumlu yorumlar yazıyor, takipçilerim. Ama bir gün, bir hanım şöyle yazdı. Bu, benim yediğim ilk büyük darbeydi! Dedi ki, 'Siz, hasta bakarken para kazanıyorsunuz. Sonra o hastaların hikayelerini kitap yapıyorsunuz. Bir de oradan para kazanıyorsunuz. Şimdi de bir dizi yatınız, oradan kazanacaksınız! Bu nasıl bir haksızlık ya?!'

*Cevap yazdınız mı?

Hayır, çünkü anladım ki bizim frekanslarımız ayrı! Ben, ona bir şey anlatamam. Bu tür yorumları, benim en çok sevdiğim insanlar yazıyor üstelik. Ben, gerçi yine de onları sevmeye devam ediyorum. Beni yaralamak için yapıyorlar. Hiçbir şey yazmayacağım ama bir gün bunun yanlış olduğunu söylemek için arayacağım onları. Anlamaya hazır olduklarında… Şu anda değiller. Beni üzmek, yaralamak ve zor durumda bırakmak istiyorlar.

*Gündemde olmak aynı zamanda eleştirileri göğüslemek mi demek? Tüm bunları doğal mı karşılıyorsunuz? Yoksa yaralanıyor musunuz?

Yaralanıyorum! Ben, profesyonel olamadım. Etkileniyorum, üzülüyorum bu tür eleştirilere. Ben, bugüne kadar öyle çok fazla gündemde olmadım. Küçük bir çevre içinde, bir hoca olarak ünüm vardı. Ama şimdi işler değişti. Hiç bu kadar hırpalamamıştı insanlar. Bundan sonra daha mı çok hırpalayacaklar acaba diye de korkuyorum.

YORUMLAR 44
  • Ahmet Özkan. 3 yıl önce Şikayet Et
    Masumlar apartmanı olsun kırmızı oda olsun çok güzel diziler ve bu dizileri izlerken kişi kendindeki olumsuzluklarıda görebilir rahatsızlığını tedavi ettirebilir. Hatta O dizilsrle bile tedavi olur. Anlatılmak isteneni anlarsa. Böyle güzel dizilerin çoğalmasını isterim. Başarılarınızın devamını dilerim.
    Cevapla
  • Ayşegül Nakkaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Gülseren Budayicioglu herşeye eyvallah eminim çok hasta doktor çok özel paylaşımları kitap ve senaryo yaparken izin almışsınızdır bunun olmadığını düşünemiyorum ancak belliki Istanbullu Gelin dizis8nde gercek ilaydan tamamen sapilmasina izin verdiniz hadi dizi gercek hayattan tamamen farklı senaryolastirilmis olmasina ragmen gerçek hayattan alınmıştır yalan ibaresisini kaldırsaydınız bari, bir uyarlamaya dahi adınızı para karşılığı kullandirtmaniz ne kadar etik hadi siz kendinize bedel biçin. Bir şekilde adınız ve gerçek olmayan hikayeler satılmış.
    Cevapla
  • Mehmet Mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben yapımcılara ve oyunculara ve ünlülere bir stemmim var onları seven destekleyen bedel ödeyecektir bana değil yaptıkları secim ve iş projeleri insanları ister istemez etkiliyor ben buguz ederim ve savunurum bu camiayı büyük kısmı cernobildeki o erimiş kül yıgını radyoaktif bir madde insanlık ilkelerine sağlıkgını elinden almaya devam ediyor misyon vizyonu hedef insanı insanlıktan cıkarmak insanlık dışı sözleşmeleri destekleyenler var hepsinin maskesi düşüyor o seneryacuya gelince yazdığın şey çok agır derin konu insan sağlığı bozan cinsten bir dram bir kısır döngü
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi nasibini kendi yaratır işini en iyi şekilde yaparak. Beyin süzgecinden geçirmeden alınan diplomalarla oluşan işsizliğin faturasını başarıyla biryerlere gelip değer gören insanlara kesemezsiniz. O anası ağlayanlar dediğiniz kişilere rol model olmak Gülseren hanım gibilerin yaptığı. Zaten herşeye para odaklı baktığınız için hiç bir işin hakkını veremiyorsunuz siz ve sizin gibi düşünenler. Açlık psikolojisinden kurtulsanız bu dünyanın aç kalmamak değil olgunlaşmak üzerine olduğunu anlardınız. Kazanılan para da o paranın nasıl harcandığı da sizleri hiç ilgilendirmez.
    Cevapla
  • Tuby 3 yıl önce Şikayet Et
    Bravo, sonuna kadar katılıyorum.
    Cevapla
  • Kübra 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesleğinde bu kadar olgunlaşmış bir insan emin olun oldukça mantıklı bir çerçevede değerlendiriyordur kazandığını. Sizin gibi açlık psikolojisinde olanlar gibi lükse düşüp egosunu şişirmeyecek kadar akıllı insanlar emin olun. Umarım farkı anlarsınız bir gün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!