Acun kararını verdi! MasterChef O Ses Türkiye'nin sonunu getirdi! Yeni program Pişti geliyor...

O Ses Türkiye iptal edildi. TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı O Ses Türkiye'nin yeni sezona başlamayacağı belirtiliyor. Acun Ilıcalı'nın MasterChef programının iyi gidişatını bozmamak için bu kararı aldığı belirtiliyor. O Ses Türkiye'nin yerini ise Beyazıt Öztürk, Hadise ve İbrahim Büyükak'lı ile Pişti adlı bir programın alacağı belirtiliyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Acun kararını verdi! MasterChef O Ses Türkiye'nin sonunu getirdi! Yeni program Pişti geliyor...
Acun kararını verdi! MasterChef O Ses Türkiye'nin sonunu getirdi! Yeni program Pişti geliyor...
GİRİŞ 09.10.2020 14:36 GÜNCELLEME 09.10.2020 14:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Herkesin TV8 ekranlarında severek takip ettiği ve reyting rekorları kıran O Ses Türkiye yenide sezonda iptal edildi. Yine TV8 ekranlarında reyting rekorlarına imza atan MasterChef programının Acun Ilıcalı'nın bu kararı almasında büyük rol aldığı belirtiliyor.

 

O SES TÜRKİYE İPTAL EDİLDİ!

10 yıldır yayın hayatına devam eden ve izleyicileri tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen O Ses Türkiye, yeni sezona başlamayacak. MasterChef programının iyi gidişatını bozmamak için bu kararı aldığı belirtilen Acun Ilıcalı'nın yeni programlarla da TV8 izleyicilerinin karşısına çıkması bekleniyor. 

Ayrıca bildiğiniz üzere Acun Ilıcalı Ebru Gündeş'le jüri üyeliği için anlaşmıştı.

 

SURVİVER HAYRANLARI İÇİN DE ÜZÜCÜ HABER GELEBİLİR?

TV8 ekranlarının yine en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'ın da yeni sezona başlayıp başlamayacağı en çok merak edilen konuların başında yerini aldı. Hem seçmelerde yaşanan zorluklar hem de Pandemi süreci nedeni ile yarışmaları yurt dışına gitmesi gelmesi ve diğer durumlardan ötürü Acun Ilıcalı'nın Survivor programı içinde aynı kararı alabileceği tahmin ediliyor. Survivor seçmeleri için şu an zorluk yaşayan kanal kararı Kasım sonuna doğru vereceği konuşuluyor.

TV8 EKRANKARINA PİŞTİ ADINDA YENİ BİR PROGRAM GELİYOR!

 TV8 ekranlarında O Ses Türkiye'nin yerine Beyazıt Öztürk, Hadise ve İbrahim Büyükak'lı ile Pişti adlı bir program başlayacak. Daha öncesinde 2006 yılında Pişti adlı program eski haber spikeri Reha Muhtar sunuculuğunda Show TV'de yayınlanıyordu. Şimdi ise Beyazıt Öztürk Sosyal medya ve magazin gündemini konuklarıyla birlikte yeni bir format ile devam edecek.

YORUMLAR 11
  • Bir kişi 3 yıl önce Şikayet Et
    Her program izleme rekoru kırıyor.Yalnızca MasterChef değil.
    Cevapla
  • Çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Masterchef O Ses Türkiyeden daha iyi
    Cevapla
  • Tülin 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben iki film izle de izliyorum
    Cevapla
  • çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    o ses turkiye bitmesin
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Masterchef izleyenlerede saygı duyuyorum ama survivor ve oses Türkiye olmazsa benim tv8 le işim yok. Sadece survivor izliyordum ve arada televizyonda başka birşey yoksa oses türkiyeye bakıyordum. Tv8 sadece yemek programı olacaksa ben kanalı uydudan bile silerim artık.
    Cevapla
  • Ilkay 3 yıl önce Şikayet Et
    O ses başlasın diye dört gözle bekliyordum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu