Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanı: Kritik anda iş bitirici hamlesini yapıyor! Son sözü söyledi

Geyhatu'nun ilerleyişine mani olmak üzere Savcı'yı vazifelendiren Ertuğrul'un umut bağlaması sahne olurken Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanında; Osman'ın uğradığı hayal kırıklığı gözler önüne serildi. Kuruluş Osman son bölümün arkasından ekrana taşınan yeni bölüm fragmanında, Aya Nikola'nın ''Yılan gibi ısıracağız!'' sözleriyle meydan okuması göze çarparken, pes etmek nedir bilmeyen Osman'ın durmaya hiç niyeti yoktur.

GİRİŞ 26.10.2020 07:59 GÜNCELLEME 26.10.2020 07:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 30.son bölümün akabinde yayına giren yeni bölüm fragmanında bulduğu her fırsatta intikam yeminleri savurmaktan geri durmayan Aya Nikola'nın; ''Ne vakit Geyhatu üzerlerine gidip kara bulut gibi çöktü, işte biz de tam o vakit onları yılan gibi ısıracağız!'' şeklindeki sözlerle ortalığı birbirine katacağının sinyallerini verdi. Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanında olabilecek tüm ihtimalleri önceden kestirerek uyarıda bulunan Hazal Hatun'un, ''Kardeş kardeşe düşerse halimiz yaman olur'' ifadeleriyle Osman ile Savcı arasında meydana gelen ufak çaplı krizin zaman içerisinde daha da büyümeden son bulmasını istemektedir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı? Ağızları açık bıraktı! Duyduklarına inanamadı

Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı? Hayret ettiren final! Olup biteni görünce dondu kaldı...

 

Öte yandan yapacaklarında sınır tanımaz hale gelen Aya Nikola'nın Ertuğrul'u karşısına alıp, ''Bir değil iki cephede savaşacağımı iyi bilesin'' diyerek sözde aba altından sopa göstermeye çalışırken Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanında yolundan asla dönmemek üzere ant içen Osman'ın, ''Geyhatu seni değil beni ister. İstesen de istemesen de seninle geleceğim!' sözleriyle Savcı'nın kendisinden bağımsız hareket etmesinin önüne geçmesi heyecan düzeyini en uç noktaya taşıdı. Diğer taraftan Kuruluş Osman son bölümde, obada hakimiyet sahibi olmaya çalışan ve faaliyetlerini hayata geçirmeye koyulan Savcı ile Osman arasında başlayan tartışmanın şiddetinin çoğalarak beklenmedik anda dövüşmeye başlamaları geceye damgasını vurmuştu.

Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Dünyası başına yıkıldı! Ölümünün acısı yakıp kavurdu...

Fox TV yapımları teker teker final yapıyor! Öğretmen dizisi büyük hüsrana uğradı: Sona erecek

KURULUŞ OSMAN 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 31.bölümüyle 28 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 9
  • Anne 3 yıl önce Şikayet Et
    İki yaşında bebeğim var. Bebek bezi, ıslak mendil, bebek bisküvisi, süt ihtiyacım var. Para istemiyorum. Kargo ile göndermek istiyorsanız kabul ederim. Dua ederim. Allah rızası için destek olurmusunuz? Destek olmak isteyen insandan Allah razı olsun. Allaha emanet olun. eylemmetin3@gmail.com
    Cevapla
  • Bayram BİLGİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Acizane kanaatim. Burak özçivit rolünü kesinlikle oynayamıyor. Diziyi mahvetti.. Acill değiştirilmesi gerek. Yoksa Selçuklu dizisinin gölgesinde kalmaya devam edecek
    Cevapla
  • Kuruluş osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet boş yapmayı ne kadar çok seviyor yaa Selçuklu dizinin gölgesinde mı kaldı ayy hiç güleceğim yoktu gerçekten kadro kuruluşta Cüneyt Arkın var
    Cevapla
  • berkan 3 yıl önce Şikayet Et
    beyimiz savciyi sectiyse vardir bildigi
    Cevapla
  • salim 3 yıl önce Şikayet Et
    aynı konuların tekrarından kaçınılmalıdır.
    Cevapla
  • levroklevrok 3 yıl önce Şikayet Et
    En kaliteli Dizi. Müthis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü