MasterChef Türkiye'de hazin ayrılık! İkinci şansı elinden kayıp gitti: Hevesi kursağında kaldı

TV8 stüdyosunda her Pazar akşamı düzenlenen eleme oyunuyla bir yarışmacı ismin yolculuğunun sonuna geldiği MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı netlik kazandı. Eleme potasında adı geçen diğer ekip arkadaşlarına kıyasla çok daha düşük bir performans ortaya koyan MasterChef Türkiye yarışmacısı Berker Başmanav adeta duygu seline kapılarak programa veda etti. 25 Ekim Pazar tarihli MasterChef Türkiye'de yaşanan olaylar!

MasterChef Türkiye'de hazin ayrılık! İkinci şansı elinden kayıp gitti: Hevesi kursağında kaldı
MasterChef Türkiye'de hazin ayrılık! İkinci şansı elinden kayıp gitti: Hevesi kursağında kaldı
GİRİŞ 28.10.2020 09:58 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de şeflerin hazırlama tekniklerini ve malzemelerin kombinasyonunu baz alarak maharetlerini konuşturmak isteyen yarışmacılar için yeni bir eleme gecesinin daha sonuna gelindi. Mutfak alanında yetenekli olduğunu ve kendini daha da geliştirerek aşçılık kariyerinde emin adımlarla ilerlemek isteyenlerin ortak bir platformda buluştuğu MasterChef Türkiye'de elenen isim kesinliğe kavuştu.

Uyanış Büyük Selçuklu 6.bölüm fragmanı: Tüyleri diken diken eden çarpıcı sahne! Gururlandırdı..

TV8 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesi bulunan MasterChef Türkiye'den veda eden Berker Başmanav hakkında konuşan Somer Sivrioğlu; ''Sonradan gelmek çok zordur bizim yarışmaya, ama sen bunun dezavantajını çok çabuk atlattın. Zaten açık söylemek gerekirse, geride bıraktığımız yarışmacılar içerisinde en çok her seferinde çıkmaya yakın arkadaşlarımız arasındaydın. Hep böyle ikincilik üzerine yapıştı. MasterChef Türkiye'de güzel ve akıllı yemek yapıyorsun, düşünüyorsun...

İki dizi birden ekranlara veda ediyor! Şoke eden karar: Güvercin & Yeni Hayat kaldırılıyor...

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİ SOMER SİVRİOĞLU: ''USTAYA SAYGIYI ÇOK İYİ BİLİYORSUN...''

Yaptığın her şeyin arkasında bir düşünce var. Sadece burada değil, bir öncekinde de yaptığın o kadar güzel bir tabaktı ki! Ama, MasterChef Türkiye'de bir şeyler eksik kalıyor maalesef... Ve bir de iş gittikçe zorlaşıyor, burada da ördek senin kaderini belirledi. Başka et olsa başka türlü bakılır ama ördek çok pişmiş bir ördek... Maalesef işimizi çok zorlaştırıyor, ama biz seni çok sevdik çok! Çok naif bir yapın var, ustaya saygıyı çok iyi biliyorsun.'' şeklinde ifadelere yer vererek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı: ''Babama ne yaptığını söyleyecek bana, hemen şimdi!''

MASTERCHEF'TEN ELENEN BERKER: ''ÇOCUĞUM GİBİ ONA BAKIYORUM!'' 

Somer Sivrioğlu'nun konuşmalarının ardından gözyaşlarına hakim olamayan MasterChef Türkiye yarışmacısı Berker Başmanav, bu zamana kadar yaşadığı zorluklara özellikle değinerek; ''Kusura bakmayın hata yaptıysam; annem ve ablamla büyüdüm. Babamı küçük yaşta kaybettim. Hayatta hep bir şeyi başarmak istedim. İstanbul'a geldim, eğitim aldım. Kendi başıma eve çıktım, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Gittim bir tane köpek sahiplendim. Çocuğum gibi ona bakıyorum, ve hep kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum. Bu günden sonra da bu şekilde devam edecek!'' sözlerini kaydederek veda konuşması gerçekleştirdi.

Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanı: Kritik anda iş bitirici hamlesini yapıyor! Son sözü söyledi

İbo Show fragmanı YAYINDA! Dönüş tarihi kesinleşti mi: 1.bölümde hangi konuklar katılıyor?

MEHMET YALÇINKAYA: ''MAALESEF GEÇEN SENE DE BİR OYUNCUMUZDA YAŞADIK...''

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya ise söz alarak, ''Oğlum, sen ayaklarının üzerinde duruyorsun zaten. MasterChef Türkiye'de yedekler konuşulduğunda zaten sen o sıralamada vardın. Ama en ümitli olduğumuz oyuncuydun ki, zaten yüzümüzü kara çıkarmadın. Şöyle bir şey ki, tabağın güzel bir tabaktı ama maalesef geçen sene de bir oyuncumuzda yaşadık adeta bazı insanların ördek pişmesi laneti gibi bir şey oldu. Dolayısıyla bu ördeği en iyi senin pişirebileceğini düşünüyordum ne yalan söyleyeyim. Sana şunu söyleyeyim, bu meslek sana çok yakışıyor. Tabakların çok kreatif... İnteraktif ve bulunduğun yerde heyecan ve dinamizm katan bir insansın! Mutfaklarda da mutlaka böyle olursun, sana bundan sonraki hayatında başarılar dileriz'' ifadeleriyle elenen yarışmacıyı uğurladı.

YORUMLAR 11
  • Fidan 3 yıl önce Şikayet Et
    Salamlar olsun! Bir bölümü Azərbaycan mətbəxinə həsr etməyinizi xahiş edirəm... Ailəmlə birgə maraqla izlədiyim bir proqramdır.
    Cevapla
  • Derya kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ebru hala orda pes
    Cevapla
  • Canan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayyüce orda ise ebru haydi haydi orda olmayı hakediyor
    Cevapla
  • Misafir03 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu dizi ve programdan iyidir. En azindan silah kuşanıp mafya gibi ortada gezinmiyorlar
    Cevapla
  • HALK 3 yıl önce Şikayet Et
    yarışma gayet güzel ve eylencelı sakıncalı bı durum şımdıye kadar ben görmedım.
    Cevapla
  • fırat 3 yıl önce Şikayet Et
    son derece kötü kopya yapım. ortada yemek yok. boş beleş zırıltı.
    Cevapla
  • Habibe 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle deme arkadaşım bnce çocukların izliyebileceği bile Bi program zina yk olumsuz örnek yk zırıltı dediğinde. Yani konuşma tabi olacak kuru kuru olmaz
    Cevapla
  • Abartma 3 yıl önce Şikayet Et
    Abartma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı