Kuruluş Osman 32.bölüm 2.fragmanı: 'Bu topraklarda yaşadığı sürece ne sana ne bana huzur yok!'

Kuruluş Osman son bölümde Ertuğrul Bey'in aldığı karar neticesinde Savcı Bey'i vazifelendirdiğini öğrenen Osman büyük bir yıkıma uğrarken her ne olursa olsun davasından asla dönmemeye de yeminlidir. Kuruluş Osman son bölümde; Uzunca bir zaman dilimi geçip gittikten sonra Bamsi'nin kötü hatıraları kenara bırakarak tekrardan obaya dönüş yapması heyecan kat sayısını arşa çıkardı. Kuruluş Osman 32.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 04.11.2020 00:15 GÜNCELLEME 04.11.2020 00:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman son bölümde; Boş durmayıp buldukları her fırsatı değerlendiren Flatyos & Nikola, tuzaklarına bir yenisini daha ekleyip anlaşma maddesinde yer alan kısasa kıssas'ı çıkarları doğrultusunda kullanarak zindana attıkları Göktuğ'u zor bir duruma düşürdüler. Kuruluş Osman 31.son bölümde; Ertuğrul bey ise obayı düşman ateşinden uzakta tutarak barışı, huzuru ve güvenliği tesis edebilmek üzere harekete geçip Dündar'ı Nikola'yla anlaşma gerçekleştirmekle vazifelendirse de hiç hesapta olmayan olaylar ortalığı bir hayli karıştırdı. Öte yandan maruz kaldığı saldırı girişiminde canına kıyılan oğlunun şehitlik mertebesine erişmesi üzerine hüzne boğularak inzivaya çekilen Bamsi'nin tekrardan obaya gelip varlığıyla halkı şereflendirmesinin ardından Kuruluş Osman 32.bölüm fragmanı bekleniyor. Babası Ertuğrul'un emrine rağmen gitmek zorunda olduğunu belirten ve Mönke'nin yerini tespit ederek Geyhatu'nun ilerleyişine engel olmayı hedeflediğinin özellikle altını çizen Osman'ın kahramanca sergilediği mücadelesinin gözler önüne serildiği Kuruluş Osman 32.bölüm fragmanı yayına girdi. 

Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı? Aklı allak bullak eden sahne! Ruhunu teslim mi edecek

 

KURULUŞ OSMAN 32.BÖLÜM FRAGMANINDA MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEYEN O SAHNE!

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 32.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 32.bölümüyle 4 Kasım Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 11
  • Rizeli Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel, iyi gidiyor, herkesi tebrik ederim. Uyanış'ı ve Payitaht Abdülhamid'i de tavsiye ederim. Tarihi dizilerden ibret alabilirsek güzel olur.
    Cevapla
  • abartma editor... 3 yıl önce Şikayet Et
    heycan kat sayısını arşa çıkarmış, bire bire lafa bak...
    Cevapla
  • Mubalaga 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ama haberi yaparken mubalagadan kacinsaniz. Heyecan katsayisinin Arşa dayanması ifadesine gerek yok ki. Zirve yapsa yeter. Haksız miyim.
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Turgut da gelsin iyi olur
    Cevapla
  • Muammer 3 yıl önce Şikayet Et
    Cihan devletinin kurucusu olan Osman beyin daha kahraman gösterilmesi gerekir.Bu neya onun bunun eline düşüyor başkaları kurtarıyor.Bu bölümde de bamsı kurtarıyor.Böyle kahraman mı olur.Adamlar sığır çobanı kovboyları bile kahraman gösterirken, Biz gerçekte kahraman olan atalarımızı nasıl gösteriyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    gecen bölümlerde de 70 yaşındaki adam vurup bayiltmisti :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!