Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı: Kafalar fena karıştı! Umutlar tükeniyor mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.son bölümde; Hızır, üstüne toz kondurmadığı Alparslan'ın kılına bile zarar gelmemesi için istemeyerek de olsa hasmıyla uzlaşmayı göze almıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Yaman'ın dünyasını başına yıkmak adına kıyasıya rekabet etmekten asla geri durmayan Alparslan, tehlikeli oyununu bozarak çemberini daralttı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 09.11.2020 10:31 GÜNCELLEME 09.11.2020 10:31
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.son bölümde; Bahar'ın asıl niyetinin ne olduğunun bizzat farkında olan Ceylan, karşısına geçerek vurucu sözler eşliğinde gözdağı verip açıkça meydan okudu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Planlı ve temkinli bir biçimde Hızır Çakırbeyli'yi etkisi altına alıp deyim yerindeyse parmağında oynatmak isteyen Bahar'da ise aldığı uyarı ve tehdide boyun eğecek göz yoktur. Bahar'ın etrafına hızla yaymaya başladığı olumsuz etkiler İlyas ve Ömür cephesinde de hissedilmeye başlayıp ikili arasında soğuk rüzgarlar eserken, aldığı radikal karar yüzünden hem evinden ve ailesinden hem de masa üyeliğinden olan Alparslan ise büyük darbeyi indirmeye hazırlanmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı bekleniyor.

TV8 MasterChef Türkiye'de ayrılıklara bir yenisi daha eklendi | Umulmadık veda: Kariyeri bitti!

 

Hızır, her şeye rağmen yere göğe sığdıramadığı Alparslan'ın yaşamını garantiye alabilmek için düşmanıyla aynı çatı altında bulup anlaşmaya varırken, Alparslan da yoğun bir intikam duygusu beslediği Korkmazlar'ın mekanına baskın girişimi gerçekleştirirmesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı yayında mı? Faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Korkmazlar'ın Çakırbeyli üyesi Behzat'ın aracına komplo düzenleyerek mermi sıkmasının sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA YÜREKLERİ AĞZA GETİREN SAHNE...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 171.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı yayına girdi.

YORUMLAR 25
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Hızır ayrılsın karı peşinde koşmaktan başka işe yaramıyor yapımcıya duyurulur
    Cevapla
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Behzat diziden ayrılmasın seyretmem
    Cevapla
  • Saiq 3 yıl önce Şikayet Et
    Cokdandi gormedigimiz Kimsesiz Yasar diziye yeniden katilsin lutfen.Kimsesiz Yasar diziye renk katiyordu
    Cevapla
  • Turhan Eset 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika oyunculuğu ile diziye hem renk,hem de aksiyon katan Behzat'ı,lütfen diziden ayırmayın. Zaten diziyi;birbirinden başarılı oyuncular var olduğu için izliyoruz.
    Cevapla
  • Gülay 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar Çukurova da Hünkar, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Behsat yoksa Atv ' de yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!