Savaşçı sayfasını kapatıp Yasak Elma'yla farklı yol çizen Berk Oktay, son noktayı böyle koydu!

Toplamda beş sezondur Fox TV'nin dizisi Savaşçı'da başrol üstlenen Berk Oktay, bilinmeyenleri ve merak edilenleri açıkça anlatarak diziyle resmen ilişiğini kestiğini seyircilere duyurdu. Savaşçı'dan ayrıldığını açıklayan Berk Oktay, sosyal medya platformu aracılığıyla veda konuşması gerçekleştirirken, Yasak Elma dizisinin Instagram sayfasında da ünlü oyuncuyu ekibine transfer ettikleri haberi verildi.

Savaşçı sayfasını kapatıp Yasak Elma'yla farklı yol çizen Berk Oktay, son noktayı böyle koydu!
Savaşçı sayfasını kapatıp Yasak Elma'yla farklı yol çizen Berk Oktay, son noktayı böyle koydu!
GİRİŞ 25.11.2020 08:24 GÜNCELLEME 25.11.2020 08:24
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Savaşçı dizi projesindeki Kılıç Timi üyesi Yüzbaşı Kağan Bozok rolüyle akıllardan silinmeyecek etkileyici sahnelerde imzasını taşıyan Berk Oktay, sosyal medya hesabı üzerinden diziye veda ettiğini duyurması sevenlerini bir hayli üzdü. Ünlü oyuncu Berk Oktay, Savaşçı yapımıyla bağını tamamen kopardıklarını ifade eden bilgilendirici ayrılık konuşmasında bulunurken, Yasak Elma dizisinin resmi Twitter sayfasında da Berk Oktay'ın oyuncu kadrosuna dahil edildiği mesajı verilerek ikinci bomba patlatıldı. Berk Oktay'ın Savaşçı dizisinden ayrılır ayrılmaz Yasak Elma'nın yapımcısıyla el sıkışıp transfer anlaşması gerçekleştirmesi medya gündemine otururken, rotasını aynı kanalda yayına giren Yasak Elma'ya çeviren Berk Oktay'ın Çağatay karakteriyle kameralar karşısına geçeceği bilgisi paylaşıldı. 

Fox TV kanalında yayınlanan Savaşçı dizi projesinden ayrılma kararı aldığını açıklayan ve Yasak Elma dizisine yeni rolüyle katıldığı öğrenilen Berk Oktay veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

BERK OKTAY: ''KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR!''

''Herkese merhabalar. 99 bölüm boyunca ekranda kalıp, zirvede yer alma başarısı göstermiş, çekimlerine ilk başladığımız günden itibaren büyük bir özveriyle ve üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım ve başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm Savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım. Bu kararımın gerekçeleri hakkımda spekülatif bir açıklama olmadığı müddetçe, iş ahlakım sebebiyle 'kol kırılır, yen içinde kalır' prensibimde saklı kalacaktır.

 

 

''YENİ YOLCULUKLARDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE, KILIÇ GİDİYORUZ...''

Öncelikle bana sonuna kadar güvenen, kalemiyle Savaşçı'yı Türk Askerinin bir manifestosu haline getiren, yarattığı ve üzerime biçtiği Kağan Bozok karakteri ile Sarı Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yolundan giden Türk Askerimizi ekrana yansıtan, bizlere Anıtkabir de üniformamızla saygı duruşunda bulunma şerefini yaşatan senaristimiz sayın Süleyman Çobanoğlu abime ve hikayeleri ve kalemleriyle muhteşem işler çıkartan Gül Güzelkaya ve Gülizar Vatanlar hanımefendilere, işin başladığı ilk günden beri başımızda duran ve bizleri Kılıç Timi haline getiren abimiz her şeyimiz büyük komutanımız 'Şeşe' abime Bülent Şevket, neler yaşadığımızı biz biliriz 4 sezon boyunca bu işe eli değip gerçek birer Savaşçı olan, işin gerçek sahibi tüm oyuncu arkadaşlarıma, tabii ki 'Kılıç Timi' ne, zorlu şartlarda kahrımızı çeken, ve 1 hafta gibi kısa bir sürede harika işler çıkartan tüm yönetmenlerime ve ekip arkadaşlarıma ve son olarak ama en büyüğü olarakta yaptığımız işi benimseyip bizlere alkışıyla güç veren ve evlerine kabul eden tüm seyircimize sonsuz teşekkür ederim... Yeni yolculuklarda görüşmek dileğiyle. 'Kılıç gidiyoruz'.."

YORUMLAR 80
  • alpi61 3 yıl önce Şikayet Et
    hernekedar film icabıda olsa,bordo bereliyi oynayan biri için refleksleri cok yavastı hep,daha çevik biri olması lazım...sarp levendoğlu da aynı, çiğdem teğmen rolündeki oyuncuda..
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaan Bozok şehit mi oldu yoksa gorevemi gitti merak ettim
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitmesin diyosunuzda hani oynuyomu biraz mantıklı düşünün kaç hafta oldu
    Cevapla
  • ŞAVAŞÇI 3 yıl önce Şikayet Et
    Geri dön bozok baba yörük sensiz yapamaz filmin tadı çıkmaz ne olur geri dön savaşçı"ya "KAĞAN BOZOK-BERK OKTAY"
    Cevapla
  • Mira 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım her şey senin dilediğin gibi olur
    Cevapla
  • Selma günergin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık etti savaşçı reytinglerde hep bastaydı öyle bir dizi için kendini harcadı asla seyretmedigim bir dizi kimkiminle belli degil
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Limon Film herşeyi batırdı. Kaç sezondur aylarca maaş alamadan oynadılar. Manşetler de boy boy bu haber yapıldı. En son maaşlarda indirim istedi ve o zaman çekmiyorum diye rest çekti. Böyle bir dizi maalesef Yapım Şti maddi oyunlarına gitti. Bu tarzda ki son dizi de gitti. Yazık edildi. Berk oyuncu hem de çok iyi oyuncu, tabii bir dizi ile anlasacaktı. Savaşçı da biraz Berk sayesinde sevildi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler