Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı: Yaptıklarının faturası pahalıya mal oldu! Bedel ödüyor...

Masumlar Apartmanı son bölümde Han saklı dünyasının kapılarını ardına kadar aralayarak İnci’yi bilinmeyen gerçeklerle yüzleştirdi. Masumlar Apartmanı 9.son bölümde geçmiş dönemde kalbinde derin yara açan acı dolu hatıraların tıpkısını Gülben’e de yaşatırken şiddetli tartışmaya tutuştular. Esat’tan beklediği yanıtı alamayan Gülben’in dünyasının başına yıkılmasının ardından Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı çıktı mı

GİRİŞ 17.11.2020 13:01 GÜNCELLEME 17.11.2020 13:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı son bölümde; Aslında İnci’yle çoktan nikah kıydıkları gerçeğini açıklamaksızın onu dedesinden isteyen Han, Memduh’un bu birlikteliğe karşı çıkarak büyük tepki göstermesiyle umduğunu bulamadı. Masumlar Apartmanı 9.son bölümde; Saf bir sevgi beslediği Esat’la ilişkisini bir üst boyuta taşımak isteyen Gülben, onunla yakından ilgilendiğini açıkça gösteren davranışlarda bulunurken aldığı olumsuz cevapla başından aşağı kaynar sular döküldü. Uygar’ın ileri geri konuşmalarından bir hayli rahatsızlık duyan Han, aklını başına getirip hayatı boyunca unutamayacağı bir sınavdan geçirirken onu karşısına alıp karanlık tarafıyla yüzleştirmesinin ardından Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı bekleniyor.

Kuruluş Osman 34.bölüm fragmanı: ''Ağzı küfür saçan düşmana gem vuracağım'' Ok yaydan çıkıyor!

Şimdiye dek yaptığı her riskli hamle sonucunda köşeye sıkışıp kara kara ne yapacağını düşünen Han, bir kez daha beklenmedik çıkışa imza atarak bu zamana kadar herkesten sakladığı dünyasını tüm çıplaklığıyla İnci’ye göstermesinin akabinde Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı ekranda mı? Esat'la gizliden gizliye konuşarak ona karşı hayranlık duyduğunu kulaklarıyla duyan Safiye, uzun yıllar önce annesinin kendisinde bıraktığı tatsız anıların tıpkısını Gülben'in de kaderi haline getirmeye kalkmasının sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

Savaşçı'yla bağları koparıp Yasak Elma dizisiyle ortaklık kuran Berk Oktay'dan korkutan haber!

MASUMLAR APARTMANI 10.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

1.bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 kanalında izleyici kitlesini ağırlayan, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanından uyarlanan OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı yayına girdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.bölüm fragmanı? Şovunu yapıyor: Hedefini on ikiden tutturdu!

Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı? Ses getiren sahne! Herkes o diyaloğa pür dikkat kesildi

 

MASUMLAR APARTMANINDA HAN'IN SÜRPRİZLERİ BİTMEK BİLMİYOR!

Yasak Elma oyuncusundan hayranlarını telaşlandıracak haber! Ünlü oyuncu resmen hastanelik oldu

Show TV yapımı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta yankı uyandıran kriz: Çekimler iptal! Oyuncular şokta..

MASUMLAR APARTMANI 10.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı 10.bölümüyle 17 Kasım Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle tutkunlarının karşısına geçecek.

YORUMLAR 1
  • CESUR 3 yıl önce Şikayet Et
    AİLECEK İZLİYORUZ trt dizileri çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço