Diriliş Ertuğrul'la sıçrayışa geçen Engin Altan Barbaros dizisi ile ikinci bir patlama yapacak!

Diriliş Ertuğrul’la nam salmasının ardından izleyicileri fazlasıyla tatmin edecek Barbaros ismindeki yepyeni bir tarihi projeye adını yazdıran Engin Altan Düzyatan ekip arkadaşı Ulaş Tuna Astepe ile kameralar karşısına geçti. Yeni yayın döneminde TRT1 kanalında ‘Oruç Reis’ rolünü üsteleneceği için tarifi mümkün olmayan bir heyecan taşıyan Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe’yle sıkı bir hazırlık sürecine başladı.

Diriliş Ertuğrul'la sıçrayışa geçen Engin Altan Barbaros dizisi ile ikinci bir patlama yapacak!
Diriliş Ertuğrul'la sıçrayışa geçen Engin Altan Barbaros dizisi ile ikinci bir patlama yapacak!
GİRİŞ 25.11.2020 08:55 GÜNCELLEME 25.11.2020 08:56
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Oyunculuk kariyerinin tam bir altın çağını yaşadığı ve başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmandığı Diriliş Ertuğrul dizi projesinden sonra Engin Altan Düzyatan için sevenleri Kuruluş Osman’da da yer alması adına çağrı başlatmıştı. Ancak ‘’Ertuğrul Gazi’’ karakteriyle ülkemizde olduğu kadar yabancı ülkelerin de dikkatini üzerine çekerek yeteneğini konuşturan Engin Altan Düzyatan’ın Barbaros dizisinde ekran önüne geçeceği öğrenildi.

 

 

TRT1’de iddialı bir çıkış yakalamayı hedefleyen ve tıpkı Diriliş Ertuğrul dizisi gibi adından bolca söz ettirmek için çalışmalara başlayan Barbaros’ta rol alacak Engin Altan Düzyatan’dan hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir fotoğraf geldi. Sen Anlat Karadeniz dizi projesindeki Tahir Kaleli karakteriyle büyük bir sükse elde eden ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe ile birlikte Barbaros dizisi ekibinde başrolü paylaşacak olan Engin Altan Düzyatan’ın imaj değişikliğine gitmesi gözlerden kaçmadı.

Öte yandan Diriliş Ertuğrul’un final yapmasından sonra belirli bir süre ekranlardan uzak kalarak ailesiyle sıklıkla vakit geçiren ve gelen oyunculuk teklifini kabul edebilmek için birtakım kriterler koyan Engin Altan Düzyatan, sonunda kendisini mutlu edecek bir tarihi projeye imza atması izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN: ''TÜRK HALKININ SEVECEĞİ ÇOK GÜZEL BİR HİKAYE!''

Diriliş Ertuğrul’un parlayan yıldızı olarak görülen Engin Altan Düzyatan, gerek ekibin gerekse kendisinin hazırlıklara başladıklarının ve TRT1'de ekrana taşınacak Barbaros dizi projesinin farklı ve çok özel bir yapım olacağının özellikle altını çizdi.

Fox TV dizisi Savaşçı'dan Yasak Elma'ya transfer olan Berk Oktay'dan kötü haber! Hastalık...

“Çok meşakatli, çok uzun çalışılması gereken bir şey. Herkes çalışmaya başladı. Ben de çalışmaya başladım. Umarım hayırlı olur. Çünkü gerçekten Türk halkının seveceği, içimizden kahramanların, kardeşlerin olduğu çok güzel bir hikaye. Umarım herkes beğenir.”

Show TV yapımı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta yankı uyandıran kriz: Çekimler iptal! Oyuncular şokta..

YORUMLAR 35
  • BeyzaTefo 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul dizisini büyük kitle sahibi yaptı Kuruluş Osman dizisinde başrol almalıydı büyük haksızlık yapıldı kendisine sırf bu yüzden o diziyi izlemedik emeğe saygı olmalıydı sabırsızlıkla bekliyoruz yeni diziyi eşim ve ben büyük hayranıyız Engin Altan Düzyatan
    Cevapla
  • Türkmenin Kuruluşu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada Barbaros ne zaman başlıyor ya. Içim dışıma çıktı beklemekten. Çok heyecanlandım.
    Cevapla
  • Türkmenin Kuruluşu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence KURULUŞ OSMANa ve Burak Özçivite haksızlık ediyorsunuz. DIRILIŞ ERTUĞRUL kadar olmasa da bence yeni sezon MUHTEŞEM.
    Cevapla
  • BeyzaTefo 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit lafımız yok ama kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan olmalıydı sırf bu yüzden izlemiyoruz
    Cevapla
  • Sertaç 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyi de ne zaman başlıyor,bi gelemediniz
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bosuna cekme seni artik kimse izlemez.Vefasizlar.
    Cevapla
  • BeyzaTefo 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedemek izlemez sabırsızlıkla bekliyoruz Engin Altan Düzyatan saygılarla
    Cevapla
  • Feti 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!