Menajerimi Ara'da ayrılık çanları çalıyor! Gözde ismin projeye veda etmekten başka seçeneği yok

Star TV'de alışılagelmişin dışında olay örgüsüyle ekrana taşınan Menajerimi Ara dizisinde kriz yaşanarak peş peşe Korona Virüsü salgınına yakalanan oyuncular tespit edildi. Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun Covid-19 kapmasıyla beraber geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayına girmeyen Menajerimi Ara'nın başrol oyuncusu Deniz Can Aktaş'ın da yaptırdığı test sonuçlarının pozitif olduğu öğrenildi.

Menajerimi Ara'da ayrılık çanları çalıyor! Gözde ismin projeye veda etmekten başka seçeneği yok
Menajerimi Ara'da ayrılık çanları çalıyor! Gözde ismin projeye veda etmekten başka seçeneği yok
GİRİŞ 25.11.2020 08:18 GÜNCELLEME 25.11.2020 08:19
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sıra dışı hikayesiyle ekran serüvenini sürdüren ve yakın zamanda yayın tarihinde değişikliğe gidilerek Pazar günleri yayınlanmaya başlayan Menajerimi Ara dizi projesinde art arda Korona Virüsü vakası saptandı. Oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yaptırdıkları Korona Virüsü test sonuçlarının pozitif olduğu bilgisine ulaşmalarıyla birlikte tedavi süreçleri evden yürütülmeye başlanmıştı.

Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak transfer! Exxen'deki yeni projesi için ünlü isimle anlaştı...

Bu gelişme üzerine geçtiğimiz Pazar günü kendi saatinde Star TV kanalında ekrana gelmesi beklenen Menajerimi Ara meydana gelen Covid-19 vakası yüzünden yeni bölümü yayınlanmamıştı. Tüm bunların yanı sıra TV100'den Birsen Altundaş'ın aktardığı haber doğrultusunda, yıldızı parlayan genç oyuncuları ve usta isimleri bir araya getiren Menajerimi Ara yapımının başrolünü üstlenen Deniz Can Aktaş'ın da Korona Virüsü salgınına yakalandığı öğrenildi. 

Barbaros dizisinde oynayacak Engin Altan'dan, Diriliş Ertuğrul oyuncusuna olay olacak yanıt!

MENAJERİMİ ARA OYUNCUSU DENİZ CAN AKTAŞ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Şu an için sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen ve Covid-19 salgınını kapan diğer oyuncular Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu gibi tedavisi evden devam edecek olan Deniz Can Aktaş’ın kız arkadaşı Hafsanur Sancaktutan da bu krizden olumsuz etkilendi.

MasterChef Türkiye'de ayrılık vakti geldi çattı! Kolay kolay ekipten gitmeyeceği düşünülüyordu

Hafsanur Sancaktutan’ın da yaptırmış olduğu Korona Virüsü test sonuçlarının negatif olmasına rağmen tedbir amaçlı Son Yaz isimli yeni dizi projesinin setine çağrılmadığı belirtildi. Üç gün sonra tekrardan Covid-19 testini yaptırmasının ardından Son Yaz yapımının çekimlerine başlayacağı ifade edildi.

YORUMLAR 23
  • Osman aktepe 3 yıl önce Şikayet Et
    Dicle kızımız gitmesinnnnnnnnnnn...
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence yeter dicleyi fazla üzüyorlar
    Cevapla
  • Gorkem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende bu dızıyı cok begndım dıger duzılerden cok farklı bı dızı pazar gunlerı hıc kacırmıyrm hıcbı oyuncu degısılıgı olmasın tam kadro harika oynuyrlar herkes ıyılesene kadar bekleyin Dicle gıtse fınal olur dızı bu kadar degısık ve guzel bı dızı fınal olmasn
    Cevapla
  • Engin ÇAĞLAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Dicle karakterini canlandıran hanım kızımız işte oyunculuk budur dedirtti çok acil şifalar diliyorum ailesini kutluyor Sabırlar diliyorum.
    Cevapla
  • NAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    DİCLEYİ bende seviyorum ama çok üzüyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!