Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'den sildiği ismi cezalandıracak! Yazdığını yanına bırakmayacak

MasterChef Türkiye'de skandal tweetleriyle ortalığı çalkalayarak eleştiri oklarının hedefi haline gelen Uğur Yılmaz Deniz'e, TV8'in kuruculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı tarafından soruşturma açılacağı öğrenildi. Geçmiş dönemde ağza alınmayacak sözler sarf ettiğinin gün yüzüne çıkmasıyla ardı arkası kesilmeyen tepkinin merkezine oturan Uğur Yılmaz Deniz'i Acun Ilıcalı mahkemeye verecek.

Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'den sildiği ismi cezalandıracak! Yazdığını yanına bırakmayacak
Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'den sildiği ismi cezalandıracak! Yazdığını yanına bırakmayacak
GİRİŞ 25.11.2020 08:01 GÜNCELLEME 25.11.2020 08:02
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, kendisi başta olmak üzere Türkiye coğrafyasında yaşayan pek çok kesime hakaret dolu cümleler yazan Uğur Yılmaz Deniz için gereğini yaparak mahkemeye vereceğinin bilgisine ulaşıldı. Acun Ilıcalı, resmi bir açıklama gerçekleştirip diskalifiye kararını ilan etmesiyle beraber çok geçmeden ikinci hamlede bulunarak ülkenin gündemine yerleşen konuyu yargısal sürece taşımaya hazırlanıyor.

Haberay'ın aktardığı habere göre; medya ve yayıncılık dünyasının tanınmış ismi Acun Ilıcalı, söz konusu çirkin ifadeler kullandığı saptanan MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz'e avukatları ile beraber soruşturma açmaya yönelik adım atarak hakkını hukuki yollarla arayacak.

MasterChef Türkiye'de ayrılık çanları çalıyor! Dikkat çeken veda açıklaması: Yolun sonuna geldi

 

MasterChef Türkiye hanesinden çıkarılan Uğur Yılmaz Deniz; bilindiği üzere Fenerbahçe Spor Kulübü, Ali Koç, Aziz Yıldırım, baş örtülü kadınlar ve ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'ya karşı seneler evvel hakaret içerikli tweet mesajları yayınladığı tespit edilmişti.

MasterChef Türkiye'yle bağı koparılan Uğur Yılmaz Deniz'e 2.sarsıcı şok: Ona pahalıya mal oldu!

Adeta ikiye bölünen sosyal medya kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz'in söylediklerinin asla kabul edilemez olduğunu özellikle altını çizerken kimisi de her ne kadar büyük bir hata işlemiş olsa da gönderilerinin çok eski bir tarihi kapsaması ve buna bağlı olarak henüz çocuk yaşlarında olması sebebiyle ılımlı yorumlar gerçekleştirdiler.

MasterChef Türkiye'yle tanınan Uğur Yılmaz Deniz, TV8'de olmayacak! Acun Ilıcalı tavrını koydu

YORUMLAR 98
  • asabi 3 yıl önce Şikayet Et
    acunun parası olabilir herkesi herşeyi satın alabilir ancak ondan büyük allahın ilahi adaleti var birgün onunda hakkından gelen birileri olur. Yaşattığını yaşattırmadan rabbim canını almaz. Elbet onunda hesaba çekileceği gün var mahşerde allahın yüzüne nasıl bakacak acaba
    Cevapla
  • Funda 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman mahkemeye ver. Böyle mi tatmin oluyorsunuz . Kibir insanın şeytanı dır. Uğur un yerinde olsam bu kadar linçe özür bile dinlemezdim.
    Cevapla
  • Doğruya doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık sömür sömür diskalife et. Bu aşamaya kadar neredeydin neden yarışmaya aldın madem. Buda acun medyanın ayıbı. Yıllar öncesi yazılmış yazılar. Araştıracaktın o zaman.
    Cevapla
  • TÜRKOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler Acunamı kaldı
    Cevapla
  • sentay 3 yıl önce Şikayet Et
    genclik hatasidir. bu programda ters soylemlerde bulunmadi, olgunlasmaya baslamis. iyi yaristi, acun dava acsa ne olacak? en fazla ayagindaki pantolonu alir kaldiki sosyal medyada ne kufurler ediliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?