Kuruluş Osman 37.bölüm fragmanı: 'Kim gelirse gelsin onları ezip geçeceksiniz' Yüreklendiriyor!

Son bölümün arkasından yayına giren Kuruluş Osman 37.bölüm fragmanında; 'Cenk daha yeni başlar gardaşlar, zafere!' nidasıyla ortalığı tozu dumana katan Osman'ın verdiği çetin mücadele tansiyonu yükseltti. Kuruluş Osman 37.bölüm fragmanında Savcının, 'Geyhatuyu bizi düşman ettin, artık bu hareketinden sonra yollarımız ebediyen ayrılmıştır' şeklinde çıkışı dengeleri alabora etti. Kuruluş Osman 36.son bölüm ayrıntıları!

GİRİŞ 09.12.2020 07:23 GÜNCELLEME 09.12.2020 07:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 36.son bölümün akabinde ekrana taşınan yeni bölüm fragmanında; ''Kayıya düşman kim varsa hesabını göreceğim!'' diyerek yapılanların er ya da geç muhakkak bedelini ödeteceğinin sinyallerini veren Osman Bey'in yolundan dönmeye asla niyeti yoktur. Kuruluş Osman 37.bölüm fragmanında ''İnegöl'ü de alacağım dese kim ne edebilir. Kayının selameti için durdurulmalı'' diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koyan Savcı'nın ipleri kopma noktasına getirmesi olayların gidişatını farklı bir boyuta taşıyacağının ipuçlarını gösterdi.

Haluk Bilginer'in sürpriz projesi açıklandı! Acun Ilıcalı başrol verdi: Exxen'de izleyeceksiniz

Masterchef Türkiye'de küfür skandalıyla gündeme gelmişti: Yeni projesiyle ekrana geri dönüyor!

 

Kuruluş Osman son bölümde; Hevesi kursağında bırakılarak yerin dibine geçirilen Nikola hazmedemediği yenilginin faturasını Flatyos'a kesmeye kalkarken, kellesini koparacağı esnada ezber bozacak bir hamlede bulunup, ''Kendi şerefini kurtarmadan ölmene izin vermeyeceğim!'' diyerek bir anda herkesi ters köşeye yatırdı. Kuruluş Osman 36.son bölümde; ''Sana varis verecek bir hatuna ihtiyacın vardır. Gayrı vakit gelmiştir, kayının selameti için kendine yeni bir hatun bulman gerektir.'' şeklindeki önerisi üzerine harekete geçen Osman'ın Targun Hatun'u nikahına alma yönündeki kararını Kayı obasıyla paylaşması yaşanacak gelişmelerin seyrini değiştirdi.

Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı: ''Kalene mukayyet olasın! Vezir gelip devirebilir...''

KURULUŞ OSMAN 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Kuruluş Osman rekordan rekora koşuyor! Yabancıları hayran bıraktı: Şaşırtıcı reyting sonuçları

KURULUŞ OSMAN 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 37.bölümüyle 9 Aralık Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 7
  • Atmaca 3 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa kardeş birkaç yerde bunun hakkında tamda dediğiniz şekillerde olmak üzere bu dizi üzer bizi,yahu bu kadar saçmalıkları Cüneyt Tarçındanmı almışlar?120 yle giden attan atlıyor yine ayakta,tek başına orduya saldırması,koca kalede bir yığın bizanslı asker on kişiyle on dakkada kale alması,hele ormanda on bizanslıyı öldür ALLAH bitmiyorlar.hele büyük Selçuklu daha büyük saçmalıklarla dolu,adama kılıçla vuruyor ölecek olan havada ne parandeler atıyor,atmayın diyorum bukadar palavra atmayın,buradada aynı 8 gavur öldür ALLAH bitmiyor
    Cevapla
  • Vdt 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurgu aileden bi dünya hain çıkıyor sultanların eşleri ihanet içinde, Kardeşleri hainlerle işbirliği içinde. Payitaht ta sehzadeler sarayda kız kovalıyor, kumar oynuyor melikşahın eşi hain kaynanasını zehirliyor Dallastan beter ya
    Cevapla
  • Aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel bi filim ama başları daha güzeldi yinede güzel osman her gidikçe güçleniyo ama şu savcıyı filimden çıkartın
    Cevapla
  • sefser 3 yıl önce Şikayet Et
    Verin şu dizinin son final bölümünü artık tamamdır senaryo uyduruktan oldu
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bana herseyi deyin kurulus osman demeyin resmen komedi ya biraz inandırıcı sahneler yapin be nekadar saçma gerçekten bakmak istiyorum zorluyorum sanki çocuklar izliyor diceksiniz bakma ozaman bakiyorum kardeşim ama beklenti büyük hangi birini saysam bilmiyorum yok artik bozdag sacmaladi cidden sacmaladi uyanış selcuklunun çeyreği bile olamaz hala final yapmadi ona şaşıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!