Masterchef Türkiye'den uzaklaştırılan Uğur'un yeni işi kesinleşti: Bu kez de ekran yüzü olacak!

MasterChef Türkiye programından Acun Ilıcalı'nın kararıyla diskalifiye edildikten hemen sonra sosyal medya platformundan özür mesajı yayınlayan Uğur Yılmaz Deniz'in yeni projesi netlik kazandı. Küfür skandalının ortaya çıkışıyla ilk etapta ağır tepkilerin göbeğine oturan, ancak pişmanlığını hem sözleriyle hem de davranışlarıyla belli ederek takdir toplayan Uğur Yılmaz Deniz YouTube projesiyle ekranlara geri dönüyor.

Masterchef Türkiye'den uzaklaştırılan Uğur'un yeni işi kesinleşti: Bu kez de ekran yüzü olacak!
Masterchef Türkiye'den uzaklaştırılan Uğur'un yeni işi kesinleşti: Bu kez de ekran yüzü olacak!
GİRİŞ 06.12.2020 22:27 GÜNCELLEME 06.12.2020 22:27
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de pek çok yarışmacı ismi arkasında bırakıp finale doğru adım adım ilerlerken geçmiş dönemdeki skandal gönderilerinin gün yüzüne çıkmasıyla beraber hakkında diskalifiye kararı çıkan Uğur Yılmaz Deniz müjdeli haberi verdi. Bilindiği üzere MasterChef Türkiye'de ardı arkası kesilmeyen eleştirilerin odağına yerleşen Uğur Yılmaz Deniz, programa veda etmeden önce psikolojik durumunu izah ederek eski hatalarından ötürü utanç içerisinde olduğunu dile getirip üzüntüye boğulmuştu.

Fox TV Savaşçı dizisinin kadrosu resmen dağıldı! Teker teker döküldüler: Şoke eden ayrılık...

MasterChef Türkiye'nin yarışmacı kadrosundan çıkarılan Uğur Yılmaz Deniz'in aktif biçimde kullandığı sosyal medya hesabı aracılığıyla yaşadığı pişmanlığı gözler önüne serecek bir gönderide bulunarak herkesten özür dilemesi izleyicilerin tutumunu yumuşatmıştı. Furkan Yalçın ise kişisel Instagram hesabı üzerinden bombayı patlatarak MasterChef Türkiye platformu sayesinde tanışarak dostluk bağı kurduğu Uğur Yılmaz Deniz'in ekranlara geri döneceğinin müjdesini aktardı. 

Haluk Bilginer, Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda Şeref Bey dizisiyle ekrana geri dönüyor!

MasterChef Türkiye'de umduğunu bulamayan Uğur Yılmaz Deniz, YouTube kanalı açarak yakından ilgi duyduğu yemek alanında videolar çekip takipçilerinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 63
  • Selma blc 3 yıl önce Şikayet Et
    Şahsen ben geçmişi ile yargılamak istemiyorum fakat geçmişte kalmış bir olayı neden şimdi çıkarılıyor merak dayım .ugur begenip tuttuğum başarılı bir yarışmacıy dı yazık oldu herkesin geçmiş de yalnışı vardır . Ugur un yolu açık olsun diyelim.hatasını anlayıp özür dilemek de bir erdemliktir diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Makbule 3 yıl önce Şikayet Et
    Uğuru savunmuyorum ama Acun yanlış yaptı herkesin hatası olabilir daha farklı konuyu çöze bilirdi. Yemek programı ve gayet başarılıydı bir gençin hayalleriyle oynadı.
    Cevapla
  • Ülkenin Hali 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu ülkenin rezilliğine bak arkadaş.
    Cevapla
  • Birsen 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha yarışmanın ilk başında kulağına taktiği haç'ı görünce ne olduğunu anladim tanimam etmem sadece izleyiciyim
    Cevapla
  • yk. 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim dini kiyafetime kufredeni Allah ta boyle rezil eder. eğer ortaya cikarilmasaydi pişman bile olmayacakti eminim. biz turkler duygusaliz suçluda olsa mağdur olana aciyoruz ama yanlış yapiyoruz.
    Cevapla
  • Lale ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Salam ugurun Master sefden sonra heyati iyi olacam eminin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...