MasterChef Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı'yı çılgına döndüren olay! İsyan bayraklarını kaldırdı

TV8 kanalında yayına giren MasterChef Türkiye yarışma programından Uğur Yılmaz Deniz'i diskalifiye eden Acun Ilıcalı'ya karşı eleştiriler çığ gibi büyümeye başlamıştı. Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'de aldığı Uğur Yılmaz Deniz kararıyla ilgili gelen tepkiler üzerine sessizliğini bozarak sitem dolu sözler eşliğinde son noktayı koydu.

MasterChef Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı'yı çılgına döndüren olay! İsyan bayraklarını kaldırdı
MasterChef Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı'yı çılgına döndüren olay! İsyan bayraklarını kaldırdı
GİRİŞ 03.12.2020 21:44 GÜNCELLEME 03.12.2020 21:44
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Seneler önceki skandal gönderileri nedeniyle kamuoyu tarafından hedef tahtasına oturtulan, ancak üstüne basa basa pişmanlık ve utanç duyduğunu dile getiren MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz'in Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilmesi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Masterchef Türkiye'de küfür skandalıyla gündeme gelmişti: Yeni projesiyle ekrana geri dönüyor!

Her ne kadar hata yapmış olsa da o dönemde yaşının çok küçük olmasını hesaba katarak anlayış gösteren ve mahçup duruma düşürek herkesten tek tek özür dileyen Uğur Yılmaz Deniz'i savunmaya alan sosyal medya kullanıcıları, ''Gençlik hatası affedilebilirdi, madem diskalifiye oldu neden bir hafta daha yarıştı'' şeklinde yorumlar yapmaya başladılar. Acun Ilıcalı, kendisine peş peşe eleştiri oklarının saplanarak fena halde topa tutulmasının ardından sesizliğini bozarak isyan yüklü paylaşımlara yer verdi.

Haluk Bilginer'in sürpriz projesi açıklandı! Acun Ilıcalı başrol verdi: Exxen'de izleyeceksiniz

ACUN ILICALIDAN MASTERCHEF Türkiye AÇIKLAMASI: YALAN!

İşte, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın resmi Twitter hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği MasterChef Türkiye son dakika açıklaması...

''Diskalifiyeden sonra 10 gün daha çekim yaptınız. YALAN! Canlı yayında elediniz. YALAN! MasterChef Türkiye çekimler gerçekleştikten birkaç gün sonra izleyiciyle buluşuyor, canlı yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu bilir.

REYTİNG MALZEMESİ YAPMADIK!

Diskalifiyeyi reyting malzemesi yaptınız. YALAN! Yayında gerçekleşen diskalifiye anını reyting malzemesi yapmadık, aksine yayında kendini ifade edip kalıcı hasar görmemesini sağladık. Uğur bu yaklaşımımızın farkında ve bizzat bana teşekkür etti.

İFTİRA!

Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, farklı ücretler alıyorsunuz. İFTİRA! Hiçbir zaman belediye ayrımı yapmadık ve yapmayız. Bir yazıya 3 yalan ve 1 iftara sığdırabilmek gerçekten büyük başarı, tebrikler. Tabii inandırabilirsen... Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.

''HAYATI BOYUNCA YAŞAYACAĞI MAĞDURİYETİ ENGELLEDİK!''

Siz kininizi kusmaya devam edin, biz çalışmaya devam edeceğiz. İzleyicilerimize de belirtmek isterim ki, bir genç eskiden yaptığı hataları nedeniyle toplumdan linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca yaşayacağı mağduriyeti engelledik.

Bunu sağlamak yaşadığımız iftira kampanyasına değer. Sevgiler...''

YORUMLAR 39
  • Sert 3 yıl önce Şikayet Et
    Kızma abi, git 99 trilyon değerindeki uçağınla gez,
    Cevapla
  • Asabi 3 yıl önce Şikayet Et
    Suça suçluya sahip çıkmak arka çıkmak neyin kafası.
    Cevapla
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    15 yaşında sen ne küfürler ediyordun acun bir hatırla senin çoçukken çok zengindinde ben böyle lafları duymadım labalaba filan mı diyorsun utan utan seni çeken olsa derle bu ağzı bozuğun teki ama paralısın herşey senin için mubah yürü ordan sonradan görme
    Cevapla
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Geç bu ayakları acun...
    Cevapla
  • ....... 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezası yarışmadan atılmak olmamalıydı. Verirdin mahkemeye mahkeme sonuçlandırırdı.Yarışmadan atılması hatalı olmuş gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."