Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.bölüm fragmanı: Damarı tuttu! Huysuzluğu depreşip kök söktürüyor...

Kuzey Yıldızı 42.son bölümde engebeli yollarda takılıp düşseler de her defasında ayağa kalkmasını bilen Yıldız & Kuzey hayallerini gerçekleştirmenin tadını doyasıya çıkarmaktadır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde muradına erdiklerine inanmakta güçlük çekerek kendilerini düş aleminde zanneden Yıldız & Kuzey'in mutluluktan dört köşe olduğu dakikalar seyirciyi ekrana kilitledi. Kuzey Yıldızı 43.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 12.12.2020 13:19 GÜNCELLEME 12.12.2020 13:19
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42.son bölümde; Ardı arkası kesilmeyen terslikler karşısında seneler boyunca sabırla çektikleri cefanın mükafatını nihayet gören Yıldız - Kuzey çifti evliliğin sefasını sürmeye başlamıştır. Kuzey Yıldızı son bölümde; Şimdiye kadar ayrılıklarına zemin hazırlayacak engellerin her birini ellerinin tersiyle iterek sevdalarına sıkı sıkıya tutan ikilinin bir yandan sevinçten ayakları yerden kesilirken diğer taraftan da başlarına her an bir aksilik gelebileceğini düşünmektedir.

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı Çileden çıkaran olay! Kaşla göz arasında sağ gösterip sol vurdu

Mucize Doktor 42.bölüm fragmanı: Tepki çeken olay! Dediklerini duyanlar bu kadar da olmaz dedi

Hastalıkta sağlıkta bir ömür boyu beraberliğe evet diyerek hayatlarını birleştiren Kuzey & Yıldız sancılı geçen süreci atlatıp emeklerinin meyvesini yemeye başlarken Cevher'i de baş göz etmek isteyen Nahide kolları sıvayarak tam da aradığı özellikte gelin adayı arayışı içerisine girmesinin ardından Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.bölüm fragmanı bekleniyor. Birbirinden ayrı geçirdikleri hasret dolu zamanların acısını çıkarırcasına evliliğin her anını dolu dolu geçirerek gözü başka kimseyi görmeyen Kuzey'in romantik sürprizleriyle Yıldız'ın bir kez daha gönlünü fethederken bitip tükenmeyenn maceralarına bir yenisini ekleyen Sefer'in ilginç hallerinin seyirciyi gülmekten kırıp geçirmesinin akabinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.bölüm fragmanı yayında mı?

Acun Ilıcalı'nın yaşam savaşını kaybeden dostu Levent Bozkurt aslında kimdir? Tüm bilinmeyenler

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 43.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Yönetmenlik koltuğunda Ersoy Güler’in oturduğu Süreç Film farkıyla her Cumartesi akşamı Show TV kanalında dizi tutkunlarına keyifli ve eğlenceli anlar yaşatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.bölüm fragmanı yayına girdi.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK'TA DİKKAT ÇEKEN SAHNE! TÜM İLGİYİ ÜZERİNE TOPLADI...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.bölümüyle 12 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 51
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu ana kadar bu kadar güzel dizi izlemedim her şey çok güzel seviye çok güzel
    Cevapla
  • Beyza 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ha. Kaç ay oldu Nahide'nin karnı bir gram büyümedi. Az da olsa büyüseydi keşke...
    Cevapla
  • Ayşe Namlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaç ay geçti nahidenin karnı bir gram büyümedi bu kadın kaç sene sonra doğum yapacak yazık sefere çocuğuna sarılmadan diziyi bitirecekler
    Cevapla
  • İsmihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel abiyeleriniz var
    Cevapla
  • Rumeysaaaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle final olmasın ağlarım bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı