Kuruluş Osman 40.bölüm fragmanı: Bıçak kemiğe dayandı! Kuruluş Osman'da bardağı taşıran damla

Kuruluş Osman 39.son bölümde hayal kırıklığına uğratan bir ayrılık meydana geldi. Kuruluş Osman'da Ertuğrul beyin vefat etmesi, başta oğlu Osman olmak üzere Kayı obasını yasa boğarak ortalığı yangın yerine çevirdi. Kuruluş Osman 40.bölüm fragmanında beylik seçimi gerçekleştirilip karar vakti gelip çatarken Osman'ın tepki dolu sözleri dikkatleri üzerine çekiyor.

GİRİŞ 28.12.2020 09:05 GÜNCELLEME 28.12.2020 09:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman son bölümde; Acı bir kayıp yaşayan Kayı obası büyük bir yıkıma uğrarken, Ertuğrul beyin vedası yürekleri paramparça etti. Kuruluş Osman 39.son bölümde; Tarihte üstün başarı ve kahramanlık örneği sergileyen Ertuğrul beyin hayata gözlerini yumması herkesi derinden etkiledi. 2.yeni sezonda kadroya transfer olan usta oyuncu Tamer Yiğit'in başrolünü üstlendiği Ertuğrul beyin son nefesini vermesiyle Osman üzüntüleri en büyüğünü yaşadı. Kuruluş Osman 40.bölüm fragmanında da, Ertuğrul beyin yaşam mücadelesini yitirmesinin ardından Kayı obasında beylik seçimleri düzenlenirken Osman'ın isyan yüklü sözleri ön plana çıktı. Kuruluş Osman 40.bölüm fragmanında tepkisini açıkça ortaya koyan Osman'ın sessizliğini bozarak, ''Böyle bir beylik seçimi olmaz. Ben böyle kazanılmış bir beyliği asla kabul etmem'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Masumlar Apartmanı 16.bölüm fragmanı? Zehirli düşüncelerden arınıp kalbinin sesine kulak verdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.bölüm fragmanı? Acı ölüm! Ruhunu teslim etti: Fişi çekiliyor

KURULUŞ OSMAN 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 40.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Kuruluş Osman'da tarihe geçecek transfer! Ertuğrul'un vefatından sonra dikkat çeken isim geldi

MasterChef Türkiye yarışmacısını yıkıma uğratan haber! Ölen isim son yolculuğuna uğurlanacak...

 

 

KURULUŞ OSMAN 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 40.bölümüyle 30 Aralık Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hasta yatağından kalkarak herkesi şaşırtan Ertuğrul Bey, topladığı toyla Osman Bey ve Savcı Bey arasındaki çatışmaya son verirken; kendisinden sonra kimin bey olacağına karar vermek üzere Aksakallılar’la bir araya gelir.  Targun Hatun, Nikola’nın Kayı beylerini zehirlemesi için yaptığı planı Osman Bey’e anlatırken; Osman Bey, Nikola’ya karşı zekice bir oyun kurar. Vasiyetini hazırlayan Ertuğrul Bey’in ölümü Kayı Obası’nda büyük bir acıya sebep olur.

Kayı Obası beyini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlarken; yeni beyin kim olacağı sorusu herkesin aklındadır. Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey’in ölümü uçtaki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Nikola’ya karşı kurduğu oyunda başarılı olabilecek mi? Savcı Bey, beylik için nasıl bir hamle yapacak? Dündar Bey, beylik için adının geçmeyişi üzerine Hazal Hatun’la birlikte nası bir plan kuracak?

YORUMLAR 13
  • BELİNAY 3 yıl önce Şikayet Et
    ben kuruluş osmanın hayranıyım bence süperrr
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalıkta n başka bir şey değil gercek hayatta ertuğrul ölmeden osmani bey ilan ediyor hep hayali senaryo nerde gerçek tarih insanların aklıyla oynuyor lar bukadarida fazla tarihe ihanet bu filmler
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihe saygınız olsun ve böylede izleyici rekoru kırarsınız.sonuçda.1293yılında cennet mekan Ertuğrul Gazi. Beyliği Osman Gaziye veriyor. Dündar bey aya nokila keferesi ile işbirliği yaptığı ortaya çıkınca. Osman Gazi ok ile Dündar öldürüyor. İlk beylik yarışı için Osmanlıdaki öldürme olayı böyle başlıyor. Savcı ikizce savaşında şehit olacak. Gündüz de aynı şekilde Şehit olacak.
    Cevapla
  • Hüseyin..... 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetmen bizimle dalga geçiyo, Osmanın ismini veremedi güya konuştu konuştu ,Ertuğrul Bey öldü. Hemen kanal değiştirdim Ecdadımızla dalga geçtiniz .Kayı obasını aklınızca lardeş kavgasına soktunuz .Yazıklar olsun size soğuttunuz bizi diziden
    Cevapla
  • Zeynep72tarih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de burda bir büyük hata var bir kere 1289 yılında Ertuğrul bey ölmeden bir kaç ay önce beyliğin idaresini Osman gaziye vermiş dizide görüldüğü gibi savcı bey de itiraz etmiyor bir tek Dündar bey baştan da olduğu gibi yine yanlışa gider ve sonunda kellesinden olur keşke gerçek tarihimizi olduğu gibi verseler bu anlamda hatalar yapılıyor yavlak arslan da bu yanlışlardan biriydi yinede diziye kötü demek olmaz lakin diriliş ten sapılmış bir kuruluş Osman var umarım hatalar düzeltilir ve burdan sesleniyorum lütfen Turgut Alp diziye dahil edin çünkü Osman Gazi'nin yaptığı fetihlerde yanında bandı bey değil Turgut Alp vardır saygılarla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı