Acun Ilıcalı'dan ses getiren Exxen çıkışı! Sistem hata verince arka arkaya eleştiri toplamıştı

Dijital camiada da avantajlı konuma geçerek yüksek gelir elde etmek isteyen Acun Ilıcalı, Exxen'le mesleki kariyerinin altın çağını yaşıyor. Her ne kadar eleştiri oklarının hedefi haline gelse de üye sayısı katlanarak artış gösteren Acun Ilıcalı, şimdiye kadar Exxen'de toplamda kaç kullanıcıya ulaştıklarını bizzat duyurdu.

Acun Ilıcalı'dan ses getiren Exxen çıkışı! Sistem hata verince arka arkaya eleştiri toplamıştı
Acun Ilıcalı'dan ses getiren Exxen çıkışı! Sistem hata verince arka arkaya eleştiri toplamıştı
GİRİŞ 05.01.2021 09:39 GÜNCELLEME 06.01.2021 11:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, dijitalizmle iç içe olmanın getirdiği fırsatlardan yararlanmak ve faaliyet alanını yalnızca televizyonla sınırlı bırakmayıp gittikçe genişletmek isteyerek Exxen’in kuruculuğunu üstlendi. Acun Ilıcalı oluşturduğu Exxen platformunun yaş ayırdı gözetmeksizin geniş yelpazede kullanıcının herhangi bir maddi sıkıntı çekmeden erişebilmesi adına özel bir fiyat politikası uyguladı. Bilhassa genç kesimin dikkatini ve ilgisini canlı tutarak Exxen platformunun dinamikliğini yükseltebilmek için sosyal mecranın popüler isimleriyle içerik üretimi için anlaşma gerçekleştirdi.

Arıza dizisi oyuncusundan kötü haber! Seti panik sardı: Çekimler için acil iptal kararı alındı

Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı: 

Öte yandan büyük küçük demeden hemen herkesin Exxen platformundan haberdar olabilmesi ve üyelik işleminde bulunarak dizi, film ve programları izleyebilmesi adına tanıtım faaliyetlerine bir hayli ağırlık veren Acun Ilıcalı çok kısa bir zaman dilimi içerisinde önemli başarılara imza attı

Son Yaz 2.bölüm fragmanı: Yılanın kuyruğuna basıyor! Savcıyı can evinden vuracak hain girişim

Tüm bunların yanı sıra yakın bir zaman önce 900 Milyon TL'lik bütçe ile oluşturulduğu vurgulanan Exxen'de birtakım teknik aksaklıklar ve beraberinde alt yapı sorunlarının meydana gelmesi kullanıcılar tarafından tepki dolu yorumlarda bulunmasına sebebiyet vermişti.

Akıncı 2.bölüm fragmanı: ''İsmiyle birlikte tarih olup gidecek!'' Atağa kalkıp kuyusunu kazacak

''KARŞILIĞINI BÖYLE ALMAKTAN DAHA GÜZEL BİR ŞEY YOK!''

Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesinde yer almayı başaran Acun Ilıcalı, abonelik sayısı hızlı bir büyüme gösteren Exxen platformunu gösterilen yoğun ilgiden ötürü teşekkür mesajı yayınlamayı ihmal etmeyerek, “3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler… Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız.” sözlerini kaydetti.

ACUN ILICALI’DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA: ‘’ASLINDA OLMASI GEREKEN 40 LİRAYDI…’’

Exxen’in fiyatına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Acun Ilıcalı, esasında 40 TL olması gerektiğinin özellikle altını çizerek, "Exxen'de 50 içeriğimiz var. Dizilerle birlikte o içeriklerin de haftalık yeni bölümleri eklenecek, böylece her gün yeni birçok içerik gelecek. Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum" şeklinde ifadelere yer vermişti.

Geçtiğimiz günler Exxen dijital platformunun 1 Ocak 2021 tarihinde aktif hale getirilmesiyle beraber abone olmak için uğraşan kişilerin büyük çoğunluğu "Sunucu yanıt vermiyor" şeklindeki uyarıyla karşı karşıya kalırken diğer taraftan daha sonra üye olabilenler kullanıcılar da ''üyelik girişi'' yapamamaya başladı. Aksiliklerin ardı arkası kesilmezken ikinci gün ise Exxen'e giriş yapılsa da içeriklerin çalışmadığı görülmüştü.

YORUMLAR 17
  • Ali ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sitede hemen hergün bir Acun veya Acun programlarindan bahseden bir haber görmek gercekten ilginc geliyor buna... Merak ediyorum, bunu neden yapiyorsunuz? Bu eger haber ise, bir haber degeri yok. O zaman ne oluyor bu tanitim calismasi mi...
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu günaha ortak olmayın
    Cevapla
  • Humus 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı neden çekemiyorsunuz.
    Cevapla
  • devletim... 3 yıl önce Şikayet Et
    inanın değil 9.90 , üzerine 10 tl para verecem dese dahi bukadar gereksiz bir aboneliğe üye olmam. bugüne kadar hiç bir yere üye olmadım olmamda. gereksiz zaman ve mekan
    Cevapla
  • insan 3 yıl önce Şikayet Et
    hehe inandık 10 tl vercekler de sen mi üye olmıycan puhaha
    Cevapla
  • Görkem 3 yıl önce Şikayet Et
    Balon patladı çok amatörce bir site. Abone oluyorsunuz aboneliği iptal edemiyorsunuz çok geliştirilmesi lazım en az 2-3 senesi var tam anlamıyla oturması için .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…