Kuruluş Osman 42.bölüm fragmanı Geri dönüşü olmayan yola giriyor! Hayatını etkileyecek karar...

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümde, Bala'nın Targun tarafından canına kastedilmeye çalışılarak güç bir vaziyete düşmesi ortalığı kızıştırdı. Kuruluş Osman 41.son bölümde; Flatyos'un ellerinden kayıp gitmesiyle kan beynine sıçrayan Osman, hıncını Göktuğ'dan çıkararak kızılca kıyameti kopardı. Dündar'ın gizliden gizliye iş çevirmesiyle beraber Kuruluş Osman 42.bölümde savaş an meselesi...

GİRİŞ 19.01.2021 23:15 GÜNCELLEME 20.01.2021 10:16
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 42.bölüm fragmanında verilecek önemli tüyolar iple çekilirken son bölümde; Kayı beyi unvanıyla hüküm sürmeye başlayacak olan Osman, nizamın altyapısını sağlam bir şekilde oluşturabilmek üzere atağa kalkar. Kuruluş Osman 41.son bölümde; Tam da işler tıkırında giderken umulmadık bir zamanlamayla Flatyos'un kayıplara karışması ve tuzağın kurbanı olan Bala Hatun'un başına gelen talihsiz olay gidişatı tepeden tırnağa etkiledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.bölüm fragmanı? Avlanıyorken av oluyor: Yaş tahtaya basıyor!

 

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Osman'ın zalimlerin zaferine katiyen müsaade etmeyerek nasıl bir yol izleyeceği beklenirken son bölümde, Flatyos'un izini yok etmesiyle küplere binen Osman, hiç hesapta olmayan bu hadisenin sorumlusu ilan ettiği Göktuğ'a kılıçtan keskin sözlerle tepkisini gösterirken, başına buyruk hareket eden amcasının da Nikola ile buluştuğu bilgisine ulaşınca beyninden vurulmuşa dönerek hesabını kesti. Kuruluş Osman'da ne yapıp ne edip rehin tutulduğu yerden kurtulmayı başaran Flatyos'un geri gelmesiyle birlikte Nikola'nın elinin kuvvetlenmesinin ardından Osman'ın çemberini daraltıp köşeye sıkıştıracak planını aktif hale getirmeye hazırlandılar.

Son Yaz 4.bölüm fragmanı duyuruldu mu? Kalbinin sesini mi dinleyecek yoksa gafil mi avlanacak?

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı BAŞLADI MI? Ağrına gitti! Burnunun direği sızım sızım sızlıyor...

KURULUŞ OSMAN 42.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Osman Bey, çağrısı üzerine Söğüt’teki toya katılmak için yola düşen ve Flatyos ve adamları tarafından katledilen Türk beylerinin intikamını alacak!

Kayı Beyi olduktan sonra hedefine İnegöl Kalesi’ni koyan ve Türk boylarını birleştirmek üzere harekete geçen Osman Bey, beyleri Söğüt’te düzenleyeceği toya çağırmıştı. Konstantinopolis’ten gönderilecek yeni birliklerin müjdesini alan Nikola, toya engel olmak üzere Flatyos ve askerlerini Söğüt yolunda konuşlandırmış ve Türk beylerinin bazılarını katletmişti. 

‘Kuruluş Osman’ın 42’nci bölümünde Osman Bey, şehit edilen Türk beylerinin intikamını almak için alpleriyle birlikte ölüm kalım savaşına girecek. Türk televizyon tarihinde görülmemiş bir aksiyonun ekrana geleceği savaş sahnesi, izleyicinin nefesini kesecek. Osman Bey ayrıca, Ertuğrul Bey’in vasiyeti uyarınca yeni bir hatun alacağını Bala Hatun’a bildirecek. 

Osman Bey ve alplerinin Bizans ordusuyla girdiği ölüm kalım savaşı nasıl sonuçlanacak? Osman Bey, Nikola’ya destek için gönderilen Bizans ordusunu durdurabilecek mi? Osman Bey’in yeniden evlenecek mi? Bala Hatun, Osman Bey’in evlilik kararını nasıl karşılayacak? 

KURULUŞ OSMAN NEDEN YAYINDAN KALKTI? KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yönetmenliğinde Fethi Bayram & Ahmet Yılmaz'ın yer aldığı, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde geniş çapta tanınırlık kazanarak nam salan ve dünyanın birçok ülkesinde de kayda değer sükse yakalayan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında bulunduğu Kuruluş Osman'ın yayın akışından kaldırılması hayranlarını bir hayli üzdü. Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının ekrana gelmesinden ötürü yeni bölümü için ileri bir tarihe erteleme kararı alınan ve Bozdağ Film imzasıyla ATV'ye taşınan Kuruluş Osman 42.bölümüyle 20 Ocak Çarşamba tarihinde saat 20:00'da hafızalarda kalıcı bir iz bırakacak sahneleriyle seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

KURULUŞ OSMAN'DA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRAN SAHNE!

KURULUŞ OSMAN 42.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU MU?

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği ve senaryosunu ise Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, hem zengin oyuncu kadrosu hem de etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile heyecan ve aksiyon tufanı estirip her hafta zirveden düşmeyen Kuruluş Osman 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR 69
  • Hasan Şatıroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi severek takip ediyorum.Senaryo,yapımcı,oyuncu bütün kadroyu tebrik ediyorum.Bu filim le tarihe kalıcı bir eser bırakıyorlar.100 senelik devrede dedelerimizce savaştık.Bu eserlerin oluşmasını sağlayanlara teşekkür ederim.Bu daha güzel olabilirdi diyenler daha güzelini yapsın.1000 yıllık tarihimizde binlerce füme alınabilecek hadise var..Allah hepinizden razı olsun.Daha büyük sinevizyonlar beklerim...
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul'un yerini alamadı bu dizi başarılı değiller. Ama her hafta reklamı yapılıyor. Reytingleri düştü biliyorlar. Bu sene Final yapar bu dizi Seneye Tekrarı gelmez. Çünkü boşa para boşa emek tutulmadı bu dizi. Yanlış bir başrol oyuncu seçimi bir sürü kişiyi yedi dizi de ama yine de istenilen seviye ye gelemedi bu dizi.
    Cevapla
  • Atas 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden engin duzyatan oynamady
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala diriliş Ertuğrul’u seyretmeye devam ediyorum. Osman karakteri değişmediği sürece dizinin tutacağınıda zannetmiyorum.
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    Osman Beyi oynan zatı gülümsemesi bile bana gıçık geliyor
    Cevapla
  • KUTLU DAVA 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz şahsa bakmayız, yok efendim şu gitti bu geldi,o olmazsa olmaz... takılmayın bunlara, ,İslamdan imandan türkten bahsetsin yeter.
    Cevapla
  • Aziz türloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyumaya devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...