Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı Vefatıyla yasa boğuluyor! Ciğeri parçalandı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ortalığı kasıp kavuracak transfer girişiminde bulundu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, kahramanca ortaya atılan Hızır, Tipi'nin göz göre göre öldürülmemesi için hayatını riske atmıştı. Tipi'nin cezalandırılamaması adına elini taşın altına koyup canını hiçe sayan Hızır'ın çıkışı şiddetli deprem etkisi meydana getirmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı geldi mi

GİRİŞ 18.01.2021 10:41 GÜNCELLEME 18.01.2021 14:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.son bölümde; Hainliğin katlanılmaz ağırlığını taşıyamayan Tipi’nin bedel ödetme duygusuna yenik düşerek gözünü bile kırpmadan Rafet’in kendi elleriyle fişini çekmesi başını fena halde derde soktu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Kaidelere ters düşecek eylemleriyle ortalığı tozu dumana katan Alpaslan'ın meydana getirdiği kaosu lehine çevirmeye çalışan Yaman, Rafet’in de masada asla kabul görmeyecek yanlışından kendine pay çıkarmak üzere planlarını tıkır tıkır işlemeye koyuldu.

MasterChef Türkiye efsanesi Mehmet Yalçınkaya'nın eski halini görenler tanımakta güçlük çekti!

Arıza 19.bölüm fragmanı verildi mi? Kırmızı alarm veriliyor: Silahlı saldırının göbeğine düştü!

 

Günah keçisi olarak ilan edilen Tipi’nin bu krizden burnunun bile kanamadan kurtulabilmesi için elinde olan tüm imkanları zorlayan Hızır, zamana karşı yarışarak kendilerine kumpas kuran köstebeği deşifre edebilmek hedefiyle Ceylan’la beraber işbirliği yapmalarının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı sorgusu yürütülmeye başladı. Alpaslan da canını almak üzere namlunun ucuna oylama çoğunluğuyla hakkında infaz emri çıkarılan Tipi’yi yerleştirerek mermisini sıkacağı esnada ansızın Hızır’ın kararın uygulandığı mekana giriş yapmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 179.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU!

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi isimlerin oluşturduğu ve Salı akşamı heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle tutkunlarının karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı paylaşıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2021 yılına giriş yapılmasıyla beraber yepyeni kararlar alarak hanesindeki oyuncu sayısını çoğaltmaya yönelik adımlar atmaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da seyircisinin memnuniyetini göz önünde bulundurarak isabetli seçimlerde bulunmayı kendisine hedef olarak belirlerken, reyting başarısını katlayarak artıracak bir transfer gerçekleşti. Bir süredir ekranlardan uzak kalmış olsa da sürprizlerin ardı arkasının kesilmeyeceği yeni bölümleriyle bekleyenlerin huzuruna geçecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Levent Sülün eklendi. Dinamikliğini kaybetmeyen bir oyuncu akışının olduğu Eşkıya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da boy gösterecek olan Levent Sülün, mesleki kariyerinde televizyon dünyasına damgasını vuran Diriliş Ertuğrul ve Kurtlar Vadisi isimli dizi projelerinde yer almıştır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA REYTİNGLERİ ALTÜST EDEN SAHNE!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli’nin ağızları bir karış açık bırakan açıklamalar gerçekleştirerek; "Masanın 14. kuralına göre, masada liderlik etmiş bir kişi, masanın üyelerinden biri için hayatını ortaya koyabilir. İlyas Tipi için yapman gerekeni bana yapacaksın" sözleriyle ders niteliğinde bir tavır sergilemesi izleyici kitlesinin ilgi odağı haline haline gelerek sosyal medyada kendine geniş ölçüde yer buldu.

YORUMLAR 12
  • Abdullah atar 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru düzgün bi senaryo yazamiyolar senarist zayıf kaldı kurtlar vadisi kaos başliycak artık edhoyu sollar
    Cevapla
  • Ufuk keser 3 yıl önce Şikayet Et
    peki önümüzdeki salı yeni bölümü olacak mı
    Cevapla
  • Meryem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölür iş allah
    Cevapla
  • Sam 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşadıkları otel baskını da etkili bence
    Cevapla
  • Sam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence sette karantina var geciktiler oyuzden.yada proje üretilmiyor kitlendi kaldı.
    Cevapla
  • Erol Er 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede kar sahneleri gerçek diziden 3 gün önce kar yağmıştı. Ama bunlar 2 hafta dizi oynatmadilar naaptilar
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    EDHO iyice bıktırdı hep aynı senaryo ve zaman geçirmek için 30 saniye bir birine bakıp duruyor. Bırakın artık şu diziyi.
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Dur bi ya, daha yeni başladık izlemeye....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!